The middle ages marked the rise of feudalism and the decline of influence of kings. Feudalism is the key word here.<span />
Americans are not accepting limitations to their rights easily, and they would definitely not accept them based on what the politicians are saying or whether they are popular or not.
Rather, they would only accept them if their public safety is at risk: the correct answer is b.
a)
The main claim of the passage is that, by implementing Prohibition, the United States took a step that was much more extreme and permanent than any of those that had been taken in other industrialized nations in connection with alcohol. The evidence that supports this argument is the fact that such legislation was included in the Constitution and in federal law.
b)
A piece of evidence that would help support the argument in the excerpt would be a list of measures that other countries took in respect to the topic of alcohol consumption. This would allow us to compare different measures between countries more easily.
c)
One way in which the process discussed in the passage compares with earlier reform movements is in the relentlessness and tirelessness of the people who encouraged reform. Both reform movements attempted to achieve great goals, and to influence federal legislation permanently.
Answer:
D
Explanation:
It was the bloodiest battle in the civil war(Besides Gettysburg), however, it ended with a Union victory, and Southern halt on their invasion of the North, and it led to Lincolns famous Emancipation Proclamation.
Answer:
Homestead was run by Henry Clay Frick whose goal was to break the union. ... more believable. 4. As a class we will analyze the Emma Goldman Document (Doc A). a. ... Which account do you find more believable? Why? ... Workers decided to strike and they surrounded the plant to make ... Then, he closed the mills.
Explanation: