1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Dafna11 [192]
3 years ago
8

At the end of Act II, Scene 1 of The Diary of Anne Frank, Anne confides in Peter. How do you think Anne feels after this convers

ation? To whom do you talk about your problems? What qualities does that person possess that makes you go to that person? Answer these questions in your journal in a response of at least 150 words, using details from the text to support your ideas as needed.
All I need is an example of who you talk to about your problems and why. And how do you think that Anne feels after talking to Peter. It does not need to be be 150. If you answer all 3 questions that I asked for you get brainliest.
English
1 answer:
Bingel [31]3 years ago
4 0

Anne Frank has had all of these negative feelings bottled up in her, and she never expressed this. So finally she couldn't hold in her negative emotions, and which lead to her exploding her emotions to her mom. She is angry being a teenager in the war and blames all of this on the grownups. So when she finally explodes she takes it out on her mom and simply needs to calm down and talk. With her outburst peter becomes in awe of her "sticking it to the man." To which he agrees with her about the whole situation, with them both becoming unlikely allies. Having talked to peter she realized that all she needed to do was simply communicate with someone. At the end of the scene, they become close and both agree if they ever need to talk they can talk to each other. With this, I think Anne feels like a weight lifted off her shoulder because she finally let go and talked about her feelings. I personally like to talk to my friends whenever I'm feeling negative about a certain situation. The reason for this is because my friends are understanding but still straight forward, they are not afraid to tell me when I'm wrong. They don't beat around the bush with me and, this is something I appreciate, I always want to be real with myself.

(231 words)

You might be interested in
Compose 4 lines on importance of clothes​
11Alexandr11 [23.1K]

Answer:

The importance of clothes is a massive one. It has the essential need to keep us safe in any environment(given the type of clothing). Clothing can also help us to express ourselves and spread messages, or even raise awareness.

4 0
3 years ago
2. PART B: Which quote from the text best supports the
Kay [80]

Answer:

paragraph 1

Explanation:

Hope this helps

8 0
3 years ago
Which of the following ...
Vesnalui [34]
The answer would either be A or C sorry if i'm incorrect
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
100 POINTS PLEASE ANSWER QUICKLYYYYYYYYSisterly Advice: "Dear Abby" and "Ann Landers"
bonufazy [111]

Answer: B - publication of "Ann Landers" ceased in 2002.

Explanation:

The question is asking us to infer information based on what is *explicitly* given to us in the passage.

If information is not in the passage, any inferences gained from personal opinions are irrelevant to the correct answer.

<em>Looking at each answer choice:</em>

A: <em>Lederer started "Ann Landers" to compete with "Dear Abby."</em>

Reading through the passage, there is nothing to support this statement.

The passage explicitly states that Lederer assumed the Ann Landers pen name after the original author's death in 1955 and makes no mention of competition with the "Dear Abby" pen name.

B: <em>Publication of "Ann Landers" ceased in 2002.</em>

The passage explicitly states that Lederer, the author behind "Ann Landers", died in 2002. It also states that she chose to not have someone continue writing under the name. This implies that the pen name was officially retired, as the only person eligible to write under it was no longer available to write and was not passed on. This is the correct answer.

C: <em>Margo was angry her mother didn't pass "Ann Landers" on.</em>

The passage only talks about Margo, Lederer's daughter, on one occasion. This was to show evidence of the two sisters not speaking for years. The passage makes no attempt to show anger on the part of Margo, nor does it mention Margo's relationship with her mother.

D: <em>Margo now writes the "Dear Abby" column, too.</em>

This is directly false, according to the passage. Jeanine, Pauline Phillips' daughter, inherited the name and has no relation to Margo (according to the passage) besides family ties.

The correct answer is B.

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Tanya felt relieved after talking about the issue with her friends. She knew their friendship could make it. She was glad they w
Evgen [1.6K]
The correct answer is D.
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Can any single photo accurately capture all aspects of a given scene? How can news outlets be more transparent about the effects
    11·1 answer
  • What should I say please help me this is a final Grade
    14·1 answer
  • Why was hamlet rude to Ophelia in Act 3 scene 1
    5·1 answer
  • Read the excerpt from Part 2 of The Odyssey. his chores being all dispatched, he caught another brace of men to make his breakfa
    7·1 answer
  • In which sentence is the predicate nominative correct?
    15·1 answer
  • The best definition for non fiction
    11·1 answer
  • Salve is to ointment as _______ is to ________.
    5·1 answer
  • Read the passage.
    5·2 answers
  • What Poetic Device is used?<br><br><br> A. Metaphor<br> B. Simile<br> C. Alliteration
    8·2 answers
  • Unexpected Treasure
    7·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!