Answer:
the same purpose
an appeal to emotion
an appeal to reason
Explanation:
Both of the passages focus on the same purpose. It tries to convince the readers by<em> appealing to emotion</em> and<em> appealing to reason. </em>
Passage 1 appeals to emotion by using words and phrases such as <em>"dread"</em> and <em>"methods of barbarism." </em>These allow the readers to feel what the writer is claiming. Passage 2 appeals to emotion by using the words <em>"awake to life and freedom"</em> and<em> "long suppressed.</em>" It tries to convince the readers that India needed the freedom because it has been suppressed for a long time.
Besides appealing to emotion, both passages also<u> appeal to reason.</u> Passage 1 mentioned about the<em> "late war"</em> which happened in history. This is considered an evidence to his argument. Passage 2 mentioned about the<em> "dawn of history of India"</em> which backs his argument.
So, this explains the answers.
No if you target uninformed consumers they may never consume again
It's called an external conflict.
<span>The sentence that does not contain any errors in capitalization is A. Remember to get some Italian bread. In B, Greek should be capitalized. In C, Caribbean should be capitalized. In D, French should be capitalized. Any adjective containing a country name in it should be capitalized. </span>
Answer:
The answer is [needs, suite]