Answer:
This question lacks options, options are: a. Active chronic gastritis b. Acute gastritis c. Autoimmune gastritis d. Chronic gastritis e. Peptic ulcer disease
The correct answer is b.
Explanation:
Acute gastritis is characterized by an inflammatory infiltrate that is predominantly neutrophilic and is usually transient in nature, it may be accompanied by mucosal hemorrhage, erosions and if the lesions are very severe, associated with bleeding. Gastric mucosa lesions are characterized by present edema and congestion confined to the epithelium. The main form is acute erosive or hemorrhagic gastritis, which is characterized by the presence of erosions in the stomach wall that affect only the mucosa.
Answer:
I would say the third one!
Explanation:
The moon has been vistited by astronauts in 1969
There are no signs of water yet
The moon revolves around the Earth, but not the sun
If this helped, I would appreciate brainliest!
Hope this helps and don't forget to follow!
Melodrama dramatic form often has plot devices like mistaken identities, abductions, and hidden documents.
What is melodrama dramatic form?
Melodrama may be a dramatic work in which events, plot, and characters are sensationalized to elicit strong emotional reactions from the audience. In literature, theatre, and cinema, Melodramas are focused on exaggerated plots instead of characterization. Melodrama characters are often given stereotypical roles.
What are the most features of melodrama?
The key features of Melodrama as a form are: pathos, overwrought or heightened emotion, moral polarization (good vs. evil), non-classical narrative structure (especially the utilization of extreme coincidence and deux ex machina to further plot elements), and sensationalism (emphasis on action, violence, and thrills).
Learn more about melodrama:
brainly.com/question/26095274
#SPJ4
1. "an amount to be paid for an insurance policy"
2. "a sum added to an ordinary price or charge"
3. relating to or denotating a commodity or product of superior quality and therefore a higher price"
4. "something given as a reward, prize, or incentive"
(as taken off google :)
Answer:
The passage describes work on the rice plantations
Explanation:
Rice had a particular way of growing and harvesting. Plantations of rice should be flooded and kept underwater for around two months, usually in June or July. It requires constant refreshing of the water and weeding of the plants during this time, which was considered to be <u>one of the most unhealthy occupations on the southern plantations</u>. Harvest time usually came at times of great heaths, and those who work at the plantations – in this case, slaves – have to work during the warm day in the flooded fields.
<u>The work on rice plantations was rather deadly and the mortality of the slaves who had to work at these places was high</u>. It is recorded that, at some plantations,<u> more than half of the poor people who worked in the rice field would die.</u>
<u>All of the mentioned conditions and how rice is planted and harvested are the reason we can conclude that the passage talks about slaves forced to work in the rice plantations of the South.</u>