Answer:
Please check the attachment.
Remember:
All N1, N2, N3N, N4, N5, N6, N7 and each of them are certainly like the server. Also note that Router, repeaters, switch and transmitter are not mentioned in the above diagram. Please assume it in between each location.
Explanation:
Please check the attachment. Also, Remember that Server is at the head office, and rest 7 are the 7 branches. The VOIP, video surveillance, Door security system and the computer networks are being shown in the diagram. And each location has a network of computers joined through VLAN, and each of them are given the IP addresses of Class A, Class B and class C of the iPV4(or IPV6), which can be found by the future network administer, operators through the IP address, that is assigned.
I believe the answer is modem
Do you mean like a phone
IPhones
Samsung
Moto z
Lge sorry if this isn't what you asked
Answer: C. It is not possible for any top computer hacker to gain access to a computer equipped with the recognition software solely by virtue of skill in replicating the structure of fingerprints
Explanation:
Option A is incorrect. There's no information on the speed and analysis of the fingerprint.
Option B is incorrect. No information regarding computer installation was given in the passage.
Option C is correct. With the information, it can be concluded that it is impossible for a top hacker to have access to the protected computer.
Option D is Incorrect. Information regarding time and investment costs that were incurred during the software development wasn't given in the passage
Option E is Incorrect. The passage didn't give information on the errors that the software produced.