Answer:
describes the spectacular view from her new office, which later connects with her mother visiting that office to show
readers that she has finally gained the riches she always wanted
D. She describes her father's admiration of her literary agent, who she later says is more important than diamonds, to show
readers that she has overcome her fears of not being a "good enough" writer
Out of the passage the summarizing sentence is
Tommy knows that in a formal discussion, you must be acknowledged before speaking
Explanation:
The sentence talks about the formal manners that Tommy must be following as he is now elected into the students' council for the school which is an administrative position among the students.
He must follow the rules of a fruitful discussion so as to be acknowledged as a viable part of the group and have his voice heard among his peers in the council that he is elected to.
The passage goes into the descriptions of such manners that it is necessary to learn.
The correct answer is: It helps the reader understand how precious friends and family are to slaves.
Indeed, slavery was a complex issue and several situations were possible for slaves. They would prefer not to escape and abandon dear friends and family. They would escape in order to later come and help friends and family escape. They would not have any friends or family but were too afraid to attempt escape. They would have no friends and family and thus would attempt escape.
The only constant value within these options is that they would always value friends and family if they had them.
nope u should use your notes to help get your answer