1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
marin [14]
3 years ago
8

Se genera cuando se producen vibraciones en algún material​

Spanish
1 answer:
kifflom [539]3 years ago
3 0

Answer:

El sonido

Explanation:

La propagación del sonido está sujeta a algunos condicionantes. Así, la transmisión de sonido requiere la existencia de un medio material donde la vibración de las moléculas es percibida como una onda sonora. ... Las ondas sonoras se producen cuando un cuerpo vibra rápidamente

You might be interested in
8.06 Prueba 25 points on this one and my last one
Gekata [30.6K]

Fill in the blank.

Question 1 : Compré los _____ de chocolate para comer durante la película.

Answer 1: Compré los bombones de chocolate para comer durante la película.

Translation: I bought the <u>chocolates</u> to eat during the movie.

Fill in the blank with the <u>future tense</u> of the verb in parentheses.

Question 2: Nosotros no ____ nada la semana que viene. (hacer)

Answer 2: Nosotros no haremos nada la semana que viene.

Translation: We will not do anything next week.

Fill in the blank with the <u>future tense</u> of the verb in parentheses.

Question 3: Yo _____ estudiar este fin de semana. (poder)

Answer 3: Yo podré estudiar este fin de semana.

Translation: I will be able to study this weekend.

Fill in the blank with the <u>future tense</u> of the verb in parentheses.

Question 4: La ropa ____ en la maleta. (caber)

Answer 4: La ropa cabrá en la maleta.

Translation: The clothes will fit in the suitcase.

Fill in the blank with the <u>future tense</u> of the verb in parentheses.

Question 5: Tú ____ ir a la fiesta. (poder)

Answer 5: Tú podrás ir a la fiesta.

Translation: You will be able to go to the party.

Fill in the blank with the <u>future tense</u> of the verb in parentheses.

Question 6: Tú ___ con tu familia. (venir)

Answer 6: Tú vendrás con tu familia.

Translation: You will come with your family.

Fill in the blank with the <u>future tense</u> of the verb in parentheses.

Question 7: Yo ___ mantequilla en las palomitas. (poner)

Answer 7: Yo pondré mantequilla en las palomitas.

Translation: I'll put butter in the popcorn.

Fill in the blank with the <u>future tense</u> of the verb in parentheses.

Question 8: Usted ___ de la casa temprano. (salir)

Answer 8: Usted saldrá de la casa temprano.

Translation: You will leave the house early.

Fill in the blank with the <u>future tense</u> of the verb in parentheses.

Question 9: Nosotros no ___ ir al cine esta noche. (querer)

Answer 9: Nosotros no querremos ir al cine esta noche.

Translation: We will not want to go to the movies tonight.

Fill in the blank with the <u>future tense</u> of the verb in parentheses.

Question 10: Mi libro no ___ en la mochila. (caber)

Answer 10: Mi libro no cabrá en la mochila.

Translation: My book will not fit in the backpack.

Fill in the blank.

Question 11: Compré palomitas en la ___ del cine.

Answer 11: Compré palomitas en la cantina del cine.

Translation: I bought popcorn in the cinema <u>canteen</u>.

Fill in the blank.

Question 12: Mi mamá me dio una ___ para ver una película hoy.

Answer 12: Mi mamá me dio una entrada para ver una película hoy.

Translation: My mom gave me a <u>ticket</u> to see a movie today.

Fill in the blank.

Question 13: En el cine yo me senté en una ___ muy cómoda.

Answer 13: En el cine yo me senté en una butaca muy cómoda.

Translation: In the cinema I sat in a very comfortable <u>armchair</u>.

Fill in the blank.

Question 14: El hombre es un actor y la mujer es una ____.

Answer 14: El hombre es un actor y la mujer es una actriz.

Translation: The man is an actor and the woman is an <u>actress</u>.

Fill in the blank.

Question 15: Otra palabra para la boletería es la ____.

Answer 15: Otra palabra para la boletería es la taquilla.

Translation: Another word for the box office is the <u>ticket office</u>.

\textit{\textbf{Spymore}}

5 0
3 years ago
Elena: ¿Qué tal? ____________________ soy Elena Marcos. Carlos: Mucho gusto. Me llamo Carlos Tapia. yo tú él ella
zavuch27 [327]
The answer is yo. Yo means I.
7 0
3 years ago
Read 2 more answers
No tengo mucho dinero. Mi padre no tiene mucho dinero<br> nunca<br> jamás<br> también<br> tampoco
algol [13]
The answer is tampoco
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Es necesario que llamemos a _______________ cuando hay un fuego.
Dimas [21]
 Los bomberos is the answer
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
¿Qué oración usa el pretérito perfecto de subjuntivo correctamente?
kaheart [24]

Answer:

Explanation:

He esperado que la entrevista de trabajo haya sido un éxito.

4 0
2 years ago
Other questions:
  • Rewrite the sentences in the subjunctive using the cues.
    10·1 answer
  • What's the difference between tocar and jugar in english? How would these words be used in a sentence on their own?
    8·2 answers
  • Select the phrase that best completes the conversation.
    13·2 answers
  • Nora es la secretaria del escritor Saúl Soto. Ella habla español e inglés. Cada día Saúl escribe mucho en sus libros y ella los
    5·1 answer
  • Look at the picture and write 10 items that you see in this kitchen. If there is a new vocabulary find that’s mean. write in eng
    14·2 answers
  • Can a triangle have one obtuse angle and one right angle? Explain.
    12·2 answers
  • Which one goes with jugais ?
    8·1 answer
  • Read the passage and then answer the following question.
    13·2 answers
  • 0.7 The world into much with us, late and soon, Getting and spending, we
    13·1 answer
  • Which of the following verbs are always reflexive because they imply self-action? ( check all that apply )
    5·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!