1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
slamgirl [31]
3 years ago
10

Read this passage from "The Obligation to Endure": When the public protests, confronted with some obvious evidence of damaging r

esults of pesticide applications, it is fed little tranquilizing pills of half truth. How does this figurative language appeal to Carson's audience in this passage?
a. Carson's use of personification increases the urgency of her writing, highlighting the importance of this issue.
b. Carson's metaphor highlights her creativity, showing her readers that she is a fun person to be around.
c. Carson's use of metaphor appeals to her readers' sense of justice and fairness.
d. Carson's use of personification appeals to her readers' sense of ethics and credibility.
English
2 answers:
Paul [167]3 years ago
5 0

Answer:

Carson's use of metaphor appeals to her readers' sense of justice and fairness.

Explanation:

A P E X

belka [17]3 years ago
4 0

the correct answer is C. carson’s use of metaphor appeals to her readers’ sense of justic and fairness.

You might be interested in
Which is better virtual school or face to face school? please put an explanation!
Yuki888 [10]

Answer:

I would say I'm qualified to answer as I've done both.

It's very dependant on the person. Some people go to virtual school because of limitations like mental illness.

Virtual school is slightly more flexible in terms of due dates and deadlines, and can be acessed anywhere or at any time of day. There are more electives and clubs, and plenty of college resources.

The downside of Virtual school is that it can be very isolating. You don't leave the house or see people in person, and that can be depressing. Because you don't leave the house for school there can be a weird sense of monotony. There is no division between home and school, and that really sucks.

__________________________________________________________

The benefits of face to face schools have to do more with social interaction.  You can exchange smiles with people and build friendships. You are developing people skills there. You learn how to work with people, and how to deal with negativity and sucky people.

There is the obvious downside of bullying, which is often the reason people leave face to face school. You can't really reach your teachers after hours, which can be limiting in terms of getting assignment help. There is the cursed science fair, and in person PE classes, and locker rooms and the like.

4 0
3 years ago
What is the meaning of the idiom "to swallow something hook, line, and sinker"?
kodGreya [7K]

Answer:

When you say, "to swallow something hook, line, and sinker" it means to completely fall for whatever was said or to completely believe what was told or presented. Usually, what was presented is a lie, and when the person is gullible enough to believe it, the phrase applies.

5 0
4 years ago
Sentence from pages 36-45 of night
Citrus2011 [14]

What is your question?

4 0
4 years ago
Read the excerpt from Grendel.
eduard

practical

Even though Grendel seems as though he's being harsh by eating the exile, he is actually being practical. He says he tries to do things that are more considerate like befriending or ignoring him. However, since the exiles were treacherous, eating them is the most practical solution.

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
PART B: Which detail from the text best supports the answer to Part A?
katrin [286]

This question is incomplete. Here's the complete question.

Read:

New math: Fail + try again = real learning

Teachers increasingly urge students to risk failing as a route to ultimate

success

By Susan Moran

2015

PART A: Which statement identifies the central idea of the text?

A. Math is best taught using discovery-based learning as people are more likely to  fail in math.

B. Allowing and encouraging people to fail helps them to make sense of what they  are learning.

C. Although people can learn even when they fail at least once, they are still  negatively affected by their failure.

D. Younger people learn better through hands-on activities that can result in  failure, while adults learn better through risk-free lectures.

2. PART B: Which detail from the text best supports the answer to Part A?

A. “A century ago, after five months and more than 9,000 experiments, famed  inventor Thomas Edison still wasn’t able to make a new type of storage battery  work, according to a 1910 authorized biography.” (Paragraph 5)

B. “‘If you’re engaged in a hard problem, you’re developing an attitude that failure  is okay,’ says Walker. ‘Accepting failure helps you learn’” (Paragraph 9)

C. “As Walker suggests, the technique often goes hand-in-hand with inquiry-based  learning. Students often teach and mentor one another.” (Paragraph 14)

D. “A related approach is also seeping into K-12 math education. Common Core is a  set of educational standards that 43 states and the District of Columbia have  adopted.” (Paragraph 20)

Answer:

B. Allowing and encouraging people to fail helps them to make sense of what they  are learning.

B. “‘If you’re engaged in a hard problem, you’re developing an attitude that failure  is okay,’ says Walker. ‘Accepting failure helps you learn’” (Paragraph 9)

Explanation:

The article´s main idea is that failing can benefit education because mistakes help us learn and develop creative ideas.

Teachers who have applied the “guide on the side” teaching style found that their students learned that failure could lead to new ideas and discoveries. Furthermore, scientific research claims that those students learn more with this approach.

5 0
3 years ago
Other questions:
  • If you are traveling north from Atlanta on I-75, which hotel would be the most convenient to stop at?
    14·1 answer
  • Help Again!!!
    5·2 answers
  • Sacha reviewed her notes and re-read the chapter; ________, she received a high grade on her test.
    6·2 answers
  • Write a letter to a your friend, four reasons why u want him to come to your school
    6·1 answer
  • Where else in act ll does this motif appear​
    12·1 answer
  • How does the Author use of flash back in “Anna’s Choice” represents a turning point in the story ?
    7·1 answer
  • Read the passage from chapter 7 of Animal Farm.
    8·1 answer
  • Who's dad was in the navy in the lord of the flies?
    15·1 answer
  • Do you think Malala was deserving of the Nobel Peace Prize<br> 8 sentences
    15·1 answer
  • A local activist group has proposed and that all owners of cats and dogs
    14·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!