1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Mrac [35]
3 years ago
13

Read the rough draft of a student’s conclusion to an argumentative editorial. (1) Year-round schooling would help student achiev

ement. (2) Not so much information would have to be crammed into nine months. (3) Furthermore, the elimination of long breaks, particularly summer break, would significantly reduce "learning loss” and the additional time wasted at the beginning of each academic year to reteach previously learned material. (4) It is clear that year-round schooling helps students learn and retain more. (5) The United States is not the only country to experiment with a year-round school schedule. (6) Although many still claim that evidence about year-round school and its link to higher achievement is inconclusive, these people need to open their eyes and see that students in these schools consistently score higher on certain assessments than students who attend schools with traditional nine-month calendars. (7) It is about time that we replaced our outdated and inefficient school calendars.
Which revision would most improve sentence 7?

suggesting an alternative plan to replace the current school calendar explaining why the current school calendar is outdated and inefficient expressing an opinion about those who oppose changing the calendar restating the strongest piece of evidence used to support the claim
English
2 answers:
polet [3.4K]3 years ago
6 0

Answer:

Explanation:

The passage tells schooling throughout the year will help students meet their goals. There should not be so much details in nine months. In addition, the elimination of long breaks, especially summer breaks, will reduce "learning losses" dramatically, and the additional time spent at the beginning of each academic year for the re-learning of previously learned content.

While many still argue that there is no proof of school year round and its association with higher education, these people must open their eyes to see that the performance of the students in these schools is consistently higher than that of the students who attend schools with conventional 9 months calendars. It is time we replace our obsolete and unreliable school calendars for some time now.

To know more

Read the following passage carefully : The news paper is one of the ...

brainly.in/question/678129

Explanation:

Amanda [17]3 years ago
6 0

Answer:

d

Explanation:

because ion know

You might be interested in
Which country home is home to the most unesco world heritage sites?
alex41 [277]
Italy has the most over all others.  
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Helppppp<br> Please If you do I will appreciate it
MissTica
I think the answer is that he is worn down and alone but I'm not 100% sure
4 0
3 years ago
Which answer is correctly punctuated? (A) Tourists in Mexico enjoy eating the rich delicious food. (B) Tourists in Mexico enjoy,
Nesterboy [21]
I believe it is C. Try and think about where you would naturally pause, you wouldn't say "Tourists in Mexico *pause* enjoy eating the rich, delicious food."
5 0
3 years ago
Read 2 more answers
When was Walt Whitman born
dexar [7]

Walt Whitman was born May 31, 1819.

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
How does it help the reader to know about all the thoughts, feelings, and actions of all the characters in this story?
liberstina [14]

Answer:

So they can feel like they are that character and are in the story

Explanation:

4 0
3 years ago
Other questions:
  • A word used to show the relationship between its object and some other word in the sentence is called a _____.
    11·2 answers
  • You have been instructed to compose a paragraph which tells a story about a day in your life. Your teacher has told you only to
    9·1 answer
  • Someone please helpppppppp
    13·1 answer
  • Part A: What is the effect of the authoring repeating “I make” throughout the poem?
    5·1 answer
  • Read the underlined phrase. What is the most likely reason to poet includes this metaphor ?
    9·1 answer
  • 2. Which of these actions is an example of plagiarism?
    12·2 answers
  • Which features of the speech do you appreciate most why​
    12·1 answer
  • My school blocked a website that I need the username and password to. if you want to get in to get the password and username but
    5·2 answers
  • HEEEEEEELPPPPPP PLEAAAASEEEEE
    10·1 answer
  • In paragraph 15 of Passage 2, what does Mr. Gibson reveal about himself when he says “Eh—what?” in reply to Cal? ( In Mr. Gibson
    13·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!