The reader can infer from the passage that the children hate the marigolds because they cannot understand or appreciate the flowers' beauty, option D.
<h3>What is an inference?</h3>
An inference is a conclusion we can get to after analyzing the information we have. After reading the passage provided in the picture, we can infer something about the children and their view of the marigolds in the short story "Marigolds," by Eugenia Collier.
According to the passage, the children disliked the flowers because they were "too beautiful." They lived in an extremely ugly and poor neighborhood, devastated by the Great Depression. The marigolds seem out of place with all their beauty amidst so much ugliness.
With the in mind, we can conclude that the reader can infer the following:
- The children hate the marigolds because they cannot understand or appreciate the flowers' beauty. (option D)
Learn more about inferences here:
brainly.com/question/24442913
#SPJ1
1. true
2. ?
3. false (i think, I'm not 100% sure)
4. false (i think, I'm not 100% sure)
5. true (i think)
6. aerobic means: requiring free oxygen, so i think false
Answer:
It would be easy to assume that the stirring words of Martin Luther King Jr.'s “I Have a Dream” speech affected Americans most of all. His goading of a nation to live up to the democratic principles of its founders was a sharp display of America's private grief.
Explanation: