Answer: in the first passage the author means lonely as the regular definition which is being alone. He talks about the flowers and things because he is having alone time admiring them. He also talks about how he usually go on this walk to admire plants. Also, he talks about how he is so alone that nature is pretty much his friend.
The second passage refers to being lonely as in the greatness in enjoying your imagination when your friends are not around. For example, boredom can be used as the way this passage describes being lonely. In the first stanza, the poet says that he was wandering lonely as a Cloud that floats on high o'er vales and Hills. The phrase refers to him being roaming around without any purpose. He was all alone like a cloud that floats high in the valley.
Explanation:
Crooks is trying to teach Lennie that George won't always be there for Lennie to rely on. Crooks is trying to teach him independence.
There are no answer choices to pick from try submitting your question again
I’m confused on you’re question
A theme in this story is about the relationship between the mother and the grown son, Julian and there is obvious tension between them and it appears mostly to be over the yearning of the mother for the days when her family were large landowners with slaves and how the son feels guilty about this attitude of his mother regarding slavery and tries to atone for it by sitting beside African Americans on the bus.