Answer:
Which sentence from the passage shows that the function of the river depicted here has carried through to modern times?
Explanation:
Which sentence from the passage shows that the function of the river depicted here has carried through to modern times?
The correct awnsers should be A&C
Answer:
The Japanese were dissatisfied with their economic condition. The working classes had a low standard of living, and big business demanded more raw materials and more markets which could be exploited without meeting European and American competition. Japan was less rich in resources than the United States, Great Britain, and the USSR. (if this helps u can u give me brainiest?)
Explanation:
Answer:
For what trade goods were the Phoenicians known? For what else were they known? They traded lumber, silver work, ivory carvings, slaves, beautiful glass objects, and purple cloth. They developed an alphabet.
One of the greatest issues that Carnegie saw during his time was with working conditions and poor wages, since this was a time of great industry and many people were being mistreated.