1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Kaylis [27]
2 years ago
7

Spanish work please help

Spanish
1 answer:
irina [24]2 years ago
3 0

Answer:

1: repito

2: compite

3: medimos

4: sirven

5: sirves

6: pide

7: sirve

8: competimos

9: repiten

10: miden

Explanation: :D

You might be interested in
1. —Éste ha sido tu mejor año. No estoy segura (BLANK)2. El ejercicio le ha aliviado el estrés. Dudo (BLANK) 3. Rafael y tú han
diamong [38]

1. Éste ha sido tu mejor año. No estoy segura (BLANK)

Answer 1: No estoy segura de que éste haya sido mi mejor año.

Translation: I am not sure that this has been my best year.

2. El ejercicio le ha aliviado el estrés. Dudo (BLANK)  

Answer 2: Dudo que el ejercicio me haya aliviado el estrés.

Translation: I doubt that exercise has relieved my stress.

3. Rafael y tú han sufrido muchas presiones. Niego (BLANK)  

Answer 3: Niego que Rafael y yo hayamos sufrido muchas presiones.

Translation: I deny that Rafael and I have suffered a lot of pressures.

4. El gobierno ha estudiado el problema. Es improbable (BLANK)

Answer 4: Es improbable que el gobierno haya estudiado el problema.

Translation: It is unlikely that the government had studied the problem.

5. Ustedes han sido muy buenos amigos siempre. No es cierto (BLANK)

Answer 5: No es cierto que nosotros hayamos sido siempre muy buenos amigos.

Translation: It is not true that we had always been very good friends.

6. Has hecho todo lo que pudiste. No es seguro (BLANK)  

Answer 6: No es seguro que yo haya hecho todo lo que podía.

Translation: It is not certain that I had done everything I could.

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​

7 0
3 years ago
Escoger audio listen es profesor
Goshia [24]

Answer:

Choose audio listen is a teacher

Explanation:

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
In jinetada guacho, riders are expected to stay on a bucking horse for ___
zzz [600]
The riders are expected to stay on the horse for 15 seconds. 
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
AYUDA PORFAVOR!!!
kumpel [21]
Can you put the picture?
4 0
3 years ago
Felipa, ¿ayer ________ a tu cabina?
marysya [2.9K]

Answer:

Ayer llegaste a tu cabina?

Explanation:

You are CORRECT!

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Based on the video, fill in the blanks with the correct words. Julio: Es un hotel muy ___________________, ¿no? Me gustan los mu
    10·1 answer
  • —¿Viste el programa de noticias? —Sí, _____.
    15·1 answer
  • Urgent!!! Please only fluent spanish speakers.
    15·2 answers
  • Venn diagram ang pagkakaiba at ang pagkaktulad ng product at serbisyo​
    7·2 answers
  • Choose the best translation of the following sentence. It wouldn't be worth the trouble.
    13·1 answer
  • 5 Eugenio is talking about what he used to do when he was a child. Write the appropriate vocabulary word or words that match the
    10·2 answers
  • Translation ”Complete each conversation with a logical vocabulary word.”
    9·1 answer
  • EL IMPERFECTO:
    11·2 answers
  • Translate: the glue<br> el escritorio<br> el pegamento<br> el cuaderno<br> la silla
    10·2 answers
  • I cant use a online translator please answer in full spanish
    13·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!