1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Lunna [17]
2 years ago
10

How do the speaker and the ladybug help each other

English
1 answer:
Elden [556K]2 years ago
7 0

Answer:

help each other in what? is there a story orrr

You might be interested in
The Article states:
insens350 [35]

The answer is conclusion

7 0
3 years ago
English<br><br><br>why is it so hot and sunny today?​
timama [110]

Answer:

Explanation:

I know right

I don't like it when it's sunny

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
What part of speech is the word "cake" in the phrase "I eat cake"
nordsb [41]

Answer:

a noun I think

Explanation:

because a noun is a person place or thing and cake is a thing

3 0
3 years ago
1. What information belongs in a summary of a passage?
Irina18 [472]
The main idea of the passage.
7 0
1 year ago
Read 2 more answers
What happened in 1966, and what did this mean for Cisneros and her brothers? <br>PLEASE HELP <br>​
iogann1982 [59]

Answer:

In 1966, Cisneros' parents managed to make a down payment on a small red bungalow, thus putting a stop to their often house shifting pattern. This allows the siblings to have a permanent school and not make new friends every time they move into a new location.

Explanation:

Sandra Cisneros is an American writer but with a Latin background. Brought up amidst poverty, and with Mexican immigrant father whose salary barely made ends meet. And along with the Senior Cisneros family still residing in Mexico City, the family had to make annual trips to the South American country.

And after each trip, the family would have to pack and move into a new apartment, a new location, and thus, new schools. This means there is no sense of permanency in their lives, especially the children. This greatly affected their life, especially Sandra who found it hard to make friends and have a feeling of belonging to a particular place.

In<u> 1966, her parents managed to buy their own place, a small red bungalow which provides the family with a bit of permanent location. This ownership of a house of their own meant that she and her brothers will now no longer have to move around and change schools every year</u>.

5 0
3 years ago
Other questions:
  • Circular
    12·2 answers
  • Which quotation from the text best supports the answer to Part A?
    15·1 answer
  • Read the sentence.
    5·2 answers
  • The devil is waiting for them, hell is gaping for them, the flames gather and flash about them, and would fain lay hold on them,
    7·2 answers
  • UNIT TEST! HELP!
    7·2 answers
  • Which of the following statements about change in ecosystems is true?
    5·2 answers
  • The Matter of France deals with _____.
    6·1 answer
  • "Did you know that you can look like your listening when you’re not really listening at all? You already knew that. We all have
    12·1 answer
  • Which of the following can change our perspectives about a topic. Select all that apply
    14·2 answers
  • Which element of tragedy does shakespeare most develop in this passage? conflict among characters suspense in the plot hero over
    13·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!