Answer:
E. A and C are correct.
Explanation:
The Romantic movement was a literary movement that focuses on the relationship of man and nature, the importance of imagination, and naturalistic and realistic elements of human nature. It also believed in the detrimental nature of science and how it acts against the very nature of imagination.
Mary Shelley's gothic novel "Frankenstein" revolves around science and how its use affects everyone. The creature became a monster that will be the downfall of not only his creator but everyone associated with him. In his need to try to be human, he was pushed to become the monster that everyone loathed. So, Mary Shelley, through her book, believed that science is purely evil and how imagination is necessary.
Thus, the correct answer is option E.
Surprisingly, his hands and feet are bigger than normal, which helps him move quickly through the water.
What i dont no the f love food ok bye
Answer:
It shows the strength and endurance of Gilgamesh
and Enkidu.
It emphasizes the challenge of a long journey.
Explanation:
From the passage given, it is narrated that a six-week journey for an ordinary man took Gilgamesh just three days and nights.
The repetition of this passage most clearly affects the story by showing the strength and endurance of Gilgamesh and Enkidu and it emphasizes the challenge of a long journey.
D) The details describe the extensive and repetitive process necessary to create white sugar.
Sugar drove the enlargement of ECU empires in the Atlantic international. From its cultivation in the Atlantic Islands in the 15th century to its manufacturing in Cuba and Louisiana after British and French emancipation within the nineteenth century, sugar was continually the dominant crop in the Atlantic.
The valuable concept of the textual content is that sugar had a nice and terrible effect on the arena. The imperative idea of the text is that there are many “hidden prices” within the impact of the sugar enterprise.
Marc Aronson and Marina Budhos were inspired to write down this e-book after they discovered that they each have sugar in their own family backgrounds.
Learn more about European empires here brainly.com/question/1366885
#SPJ4