I would suggest the internet, there are tons of websites out there that contain tons of research regarding tourist sites in Alaska. However, since there are some unreliable sites out there, check out travel magazines and etc with a focus on Alaska that might help you!
The passage intends to show Huck's father as uneducated and ignorant, as shown in the second answer option.
We can arrive at this answer because:
- The excerpt shown above is a speech by Huck's father.
- In this passage, he shows a strong aversion to education and doesn't want Huck to go to school.
- That's because he thinks the school will make Huck superior to him, allowing Huck to be ashamed of his father.
- In that case, he wants Huck not to be educated, like him, so that Huck will never feel superior.
This shows how ignorant and uneducated Huck's father is, wanting Huck to match his ignorance.
You can find out more about Huck's father at the link below:
brainly.com/question/1272384
Beowulf is battling against evil because he sailed to the Danes to rescue them from Grendel. It is evident in lines 195 onwards to fight Grendel. SO when the night came, Beowulf and his warriors waited in the hall for Grendel to come. Together with his warriors, they sailed to help King Hrothgar defeat Grendel who continued to kill his men.
Answer:
You have come to an understanding or made a decision based on facts.
Explanation:
i hope this helps!!
The correct answer is B. To record his personal experience. The answer is not D. To provide hint for international travel.