Answer:
sorry i’m a little late but the answer is D
Explanation:
i took the test on edge
Answer:
To show the relationship between global warming and a smaller koala population.
Explanation:
A cause-and-effect organizational structure is when an author talks about how something came to be and also presenting the consequences of that act. In other words, the organizational structure of a text shows how something came to be and what that resulted in.
In the given passage, the author talks about how koalas in Australia are affected by climate change. The passage also shows how their survival is affected by the need to look for additional food. Therefore, the author uses the cause and effect pattern to show how the global relationship is related to the decreased population of the koalas.
Thus, the correct answer is the fourth option.
Answer:
id say indifferent or cynical!
Answer:
Janie's feelings are of pure love.
Explanation:
According to the quote that says <em>"most humans didn’t love one another nohow, and this mislove was so strong that even common blood couldn’t overcome it all the time. she had found a jewel down inside herself and she had wanted to walk where people could see her and gleam it around. but she had been set in the market-place to sell. been set for still-bait" </em>Janie's feelings express the pure love that she feels for Joe. The quote shows us that she had found the true love. That's why it says that she had found "a jewel down inside herself".
D. However, farmer's markets are becoming more popular due to their fresh produce.
farmers'