Answer From Plato:
Idea in Both “Digital Divisions” and the My Media podcast:
Both texts talk about the changing ways that people communicate information.
Comparison of How the Passage and Podcast Explore the Idea:
The passage is more focused on print and digital texts, while the podcast discusses the media in more general terms.
Discussion Question About the Idea:
Do you think that the changes in media are overall beneficial to society?
Partner Response to Question:
Changes in media are beneficial because they keep more people interested in various topics.
It is qualified because it means it could be
Answer:
It depends on who the narrator of the article is. Is the main charector describing what is going on? that's first person. Second person is when the nararator is saying "You", and third person is when someone is describing the book from the outside looking in. USe that information to answer, because we don't have access to the article
Explanation:
Answer:
If the child is still inside of the woman, then it is referred to not as a baby but as a fetus. She is not murdering anybody but denying life to an unliving thing that wouldn't know the difference. It is better for the child to not have been born than to grow up in an unhealthy household