Answer:
A Connecticut Yankee in King Arthur’s Court
B. It develops the plot because the reader is first made aware of the narrator’s true whereabouts.
Explanation:
Explanation:
The given passage is an excerpt from a piece of Mark Twain's writing.
The passage is both narrative and descriptive in nature.
Twain is known for his wit and humor which is subtly used in the passage.
The description of the place through the sentence, 'we saw a far-away town sleeping in a valley by a winding river; and beyond it on a hill, a vast gray fortress, with towers and turrets, the first I had ever seen out of a picture.' helps develop the plot.
It helps set the background of the story.
This makes the reader aware of the narrator's true whereabouts.
Learn more
Which sentence best states the main idea of this passage from Roosevelt's four freedoms speech?
brainly.in/question/12823880
What best summarizes the central idea of the passage from "How the Internet and Other Technologies Came About"?
brainly.in/question/8391288