1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
gtnhenbr [62]
3 years ago
15

The Olmec people..

History
2 answers:
Len [333]3 years ago
8 0
Constructed giant stone monuments.
Gelneren [198K]3 years ago
4 0

The correct answer for above statement is:

A) constructed giant stone monuments.

Explanation:

The Olmec were the first important civilization in Mexico. They existed in the tropical marshes on the Gulf of Mexico in the present-day Mexican states of Veracruz and Tabasco. The name Olmec is a Nahuatl the Aztec language word,it means the rubber people. The Olmec people created giant stone monuments. developed a writing.

You might be interested in
Complete the diagram below about the US government The​
SOVA2 [1]

Answer: ?

Explanation:

5 0
2 years ago
HEY CAN ANYONE PLS ANSWER DIS!!!!
adelina 88 [10]

Answer:

the first one is A and the second on is D

Explanation:

militarism is the interest of military which includes the Navy. Nationalism is supporting your own country so flags everywhere is trying to promote your country.

4 0
2 years ago
Read 2 more answers
4. PART B: Which detail from paragraph 1 best supports the answer to Part A? A “The attack on Pearl Harbor” B “a decade of deter
igomit [66]

Answer:

The detail that best supports the answer to part A is:

“The Internet has radically changed how news sources communicate with their audience, and it has made it harder to define ‘news media’ exactly.” ( Paragraph 1)

Explanation:

The passage talks about different sources of 'news media'. It can be newspapers or radio or various internet sources which either read or write about the recent events happening across the globe. The passage also says that news media tries to unbiased as much as possible but it is very difficult to decide whether a given information is unbiased or not.

The detail from text which supports this is Option A. It says how internet being so wide these days that it becomes difficult to make out which news from 'news media' is correct and unbiased.

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Qué motivó a los campesinos a participar en la lucha de la independencia
SashulF [63]

Answer:

Los movimientos campesinos tienen una larga historia que se remonta a los numerosos levantamientos campesinos que ocurrieron en varias regiones del mundo a lo largo de la historia humana. Los primeros movimientos campesinos fueron generalmente las sociedades resuo [[]] feudales y semifeudales, y dieron lugar a levantamientos violentos. Los movimientos más recientes, que se ajustan a las definiciones de movimientos sociales, suelen ser mucho menos violentos y sus demandas se centran en mejores precios para los productos agrícolas, mejores salarios y condiciones de trabajo para los trabajadores agrícolas y aumento de la producción agrícola.

Las políticas económicas de los británicos afectaron negativamente a los campesinos indios bajo el gobierno británico, protegiendo a los terratenientes y prestamistas mientras explotaban a los campesinos. Los campesinos se rebelaron contra la injusticia en muchas ocasiones. Los campesinos de Bengala formaron su sindicato y se rebelaron contra la obligación de cultivar índigo.

Anthony Pereira, politólogo, ha definido un movimiento campesino como un "movimiento social integrado por campesinos (pequeños terratenientes o trabajadores agrícolas en grandes fincas), generalmente inspirado en el objetivo de mejorar la situación de los campesinos en una nación o territorio

Explanation:

5 0
3 years ago
What did the South African government hope to accomplish by passing<br> apartheid legislation?
gregori [183]
Every political right held by black Africans was restricted to their designated homeland, including their right to vote. The South African government established this law in hopes of black Africans becoming citizens of their designated homelands, thereby forfeiting their citizenship to South Africa.
4 0
2 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • What was the Powhatan Confederacy and how did this group interact with the British settlers?
    15·1 answer
  • Some help me do this, i don't have a lot of time and i got a lot of other things to do.
    6·2 answers
  • What are the characteristics of a revolution?
    8·1 answer
  • how can a president make an agreement with the leader of a foreign country without involving congress
    11·2 answers
  • What factors helped to create a national culture (one that all regions of America share)?
    14·1 answer
  • Which statement is not true of John Brown's raid?
    5·2 answers
  • An advantage for US businesses in the 1800s was that
    15·2 answers
  • Which was NOT a precedent set during the presidency of George Washington?
    7·2 answers
  • Hey! i’ll give brainliest please help!
    13·2 answers
  • 8. What is one suspected reason why the Chaco Anasazi people had migrated away from their pueblos by the 1200s?
    11·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!