The best suggestion to give to Jonathan Swift for improving the setting in the passage is option D: Explain the background of the statement, "after three years' expectation that things would mend."
<h3>
What do you mean by Gulliver’s Travels?</h3>
Irish poet and essayist Jonathan Swift is known for his satire and critique to the British Empire.
In "Gulliver's Travels", Swift explores society's tradition and habits, depicting the human destructive and thoughtless side; particularly denouncing how exploitative royalty use to be regardless people's loyalty records, once you disappoint them.
In the passage from Jonathan Swift's "Gulliver's Travels," the protagonist details exact names, places and dates: the name of the captain and the ship, what sea they will sail, the name of the city port and the precise date and time of departure.
Learn more about Gulliver’s Travels, refer to the link:
brainly.com/question/4037794
#SPJ1
B. Sentence 1 is a run-on
Grandma had a beautiful, eight-piece antique canister set on her countertop. Painted on the sides and top of each piece were pink, blue, and yellow flowers.
It could be made into two sentences, as seen above.
Answer:
glossary located in the back of a book
Explanation:
gives you all the information on any word used in the book and its definition just look it up by the first. letter and keep looking until you find the word then it can not only give you the definition but also the pages that this word is used
When you consider the psychological aspect of change, it is generally believed that change is born out of feelings of emotional discomfort or pain. We generally tend to want to remain in a state of complacency or at rest, unless there is another strong force affecting our state of complacency. Once we are receiving messages that lead us to feel discomfort or pain, we seek to get rid of these feelings. For example, we may experience problems in our personal lives and they may escalate to the point where we realize we need to change our thinking or our behavior to experience more stability in our lives. These feelings of discomfort or pain may affect various aspects of our lives resulting in physical or mental illness, job problems, and/or relationship difficulties. At that point, it is our intrinsic motivators that are guides in seeking a sense of well-being and happiness. It becomes what motivates people to change. Some of these intrinsic motivators include having a sense of purpose or finding meaning in our lives, feeling trust in ourselves and others, feeling secure, growing in knowledge and skills, feeling satisfied with our performance and capabilities and also feeling appreciated. Intrinsic motivators lead individuals to feel satisfaction in all aspects of their lives, spiritual, physical, emotional and intellectual. In addition, they helps us feel engaged in the process of change.