Answer:
1. You can compare a human being to a tight-closed tiny bud as like how humans don't open up easily and some people aren't impressed with them at first glance. But as time goes on, and they get to know them, they slowly open up.
2. Whenever you meet new friends, some of them don't easily see the beauty or goodness inside you because sometimes you don't open up easily or they can't/don't know how to tell that easily. As time passes, you slowly open up to them and they get to learn who you really it. (This question really depends on who you are. If you are a quick to trust person, you're probably the first part of the question and you should say, "My friends can easily see who I am as a person, because it is a part of my personality. I put my heart out and they see my 'beauty.'" If that fits you! If not, choose the first part I put and edit the you to I.)
3. In my opinion, I think it's better to reserve your goodness and let people discover it as time goes on and they get to know you instead of revealing it right away so they can't take advantage of you.
Explanation:
no its not a ABAB ITS BABA TYPE U ARE WORNG
Answer:
The Hack Driver- Summary
The narrator of the story explains that after completing his graduation he started working with a famous law firm in the city. He was working as an assistant clerk there. He was not very happy with his job of serving summons because sometimes he had to face harsh situations while serving them. One day, he got the task of serving summons to Oliver Lutkins who was a key witness in some case. He lived in a small town named New Mullion.
The narrator was very excited to visit a small and beautiful town but his excitement ended by the dull appearance of the town. He saw a hack driver standing at the platform who was very cheerful and nice. He went up to him and enquired about Oliver Lutkins as he was new to the town and wanted to find him. The driver told him that Oliver was a nasty man who owed debt to many people. He also cunningly extracted information from the lawyer that he needed Lutkins for some court case.
A deal was cracked between both- he decided to hire Bill’s hack and go on a search for Lutkins. Bill somehow traps the lawyer in his story and they visit different places in search of Lutkins. He always asks the lawyer stay behind. They go to Fritz’s to catch Lutkins while playing poker. But he tells them that he has gone to Gustaff for a shave. At Gustaff’s they weren’t able to meet him and were told that someone saw him at the pool room. Here also somebody said that he left the poolroom after buying cigarettes.
Bill described Lutkins as a cunning man and guessed that he must have gone to gray’s for a shave. In the afternoon, Bill offered him to buy lunch from his wife as it would be less costly than at the restaurant. They had lunch at wade’s hill which was a very beautiful place. By that time the clerk was totally impressed by Bill’s nice and cheery nature. He had even started comparing village people to city people. Later on, they went to search for Lutkins at his mother’s house on the basis of information derived from one of his friends.
There the lady was horrible and they hurriedly left the place as she was about to attack them with a hot iron rod. At last, the lawyer had to leave without serving summons to Lutkins. Next day he was scolded badly by his chief and was again sent to New Mullion with a companion who knew Lutkins. Upon reaching the station, the clerk happily pointed out that Bill was such a helpful person to him search Lutkins.
At this time, the truth was revealed by his companion that the hack driver was none other than Lutkins himself. The clerk felt so bad and ashamed of how he had been fooled by a villager.
Answer:
c is the correct answer
Explanation:
i could have eaten everything on this restaurants menu because that is unrealistic he is being dramatic
Answer:
Explanation:
To identify or class something as being good, such thing or animal as in this case must have exhibited some certain characteristics, this involve by loving, caring, loyal. One or all these characteristics combined will influence our decision to describe an individual or animal as good.
Hence, relating the explanation to the passage above which gives a description of Beagle, a dog of the hound family. The detail from the passage qbkvj best supports the main idea about Beagles being good is the caring and loyal nature of beagles described in the passage.