The details from the passage support the central idea include:
- "o’erstep not the modesty of nature"
- "anything so overdone is from the purpose of playing"
- "to hold to the mirror up to nature"
<h3>What is a central idea?</h3>
In literature, a central idea simply means the main idea that's conveyed in a literary work by the author.
In this case, the details from the passage that support the central idea are illustrated above. This is important for the literary work.
Learn more about central idea on:
brainly.com/question/2684713
#SPJ4
I believe it’s called a resolution
Answer:
A). He will not perform well due to increased arousal.
Explanation:
Arousal is described as the physiological state of being attentive, wake, or reactive to stimuli that result in increased heart rate and blood pressure along with the readiness or activeness to respond.
As per the given question, 'John's would not be to perform well due to the increased arousal' as he would be in an extreme state of sensory alertness with the elevated heartbeats and blood pressure that would burden him to perform well and make him nervous. This would mar him from focusing on the sport as his entire conscious sense is devoted to 'being alert'. Thus, <u>option A</u> is the correct answer.
The statements that accurately describe the sentence are:
• The sentence contains a nonrestrictive clause: a nonrestrictive clause provides additional information to the sentence but it does no alter the meaning of the sentence if it is removed from it. In this case the nonrestrictive clause is “who were lucky”. Nonrestrictive clauses should be delimited by commas within the sentence.
• All of the children got presents: the meaning of the sentence exemplifies that all children got presents since the nonrestrictive clause adds optional meaning and if it were removed, the sentence would say “The children got presents”.