Their father whi died in the vietname war
the weapons act without bias
The things that are falling are bombs. The bombs do not care what they hit. They do not have a preference for roads, roofs, thickets, or people. The bombers drop them with a specific target line up, but the bomb does not care what that is. This adds to the overall tone and mood of the poem.
Hi! I can’t summarize them at the moment but if you go to quillbot.com and type in the paragraphs it will summarize it for you. It’s the best! I hope this helps. Let me know if you need help with it if u can’t summarize it
meaning - Inhabitants or occupants.
example- they appeared to me denizens of brilliant existence.
question answered by
(jacemorris04)
Answer:
The type of evidence used in the passage is:
A. statistical evidence.
Explanation:
In the passage we are analyzing here, the author mentions a couple of percentages to make his point. This is an example of statistical evidence. This type of evidence relies on numbers, usually resulting from surveys and researches, to offer support to a claim. If I say, for instance, that 70% of people who eat eggs lose fat and gain mass more quickly than those who do not eat eggs, I will be using statistical evidence to prove my point that eating eggs is helpful for bodybuilders - that is just an example.