The correct option is THE WORD CHOICE DARKENS THE TONE.
From the passage it can be seen that the author took care to use words that will arouse and sustain the suspense of the readers. The word choice in the excerpt gives the passage a dark tone that will raise the curiosity of the reader about the eventual outcome of the event stated in the passage.
Answer:
D
Explanation:
if one cannot stop weeping they are profusely weeping
Answer:
Hey! A good way of ranking up is by answering as many questions as you can. The more questions you answer, the more points and medals you get.
Another way is by completing challenges! Brainly makes challenges like "if you answer X amount of questions in X amount of time, you will get X reward!"
Hope this gave you a good idea on how you can rank up :)
Answer:
The option that best states the idea conveyed in the last line of this stanza is:
b. Change is the only thing that is eternal.
Explanation:
The last line says, "Nought may endure but Mutability", which means, in simpler words, that nothing else lasts, only change lasts. That line summarizes the theme of the whole poem. "Mutability" is a four-stanza poem by Percy Bisshe Shelley that describes life and its experiences as fleeting. We, our thoughts, our actions, our cares, our days, they are all going to pass. Attachment is almost foolish since nothing will stay the same, our yesterday and our tomorrow are never alike. The only certainty we have is that change is eternal. It is the only thing that endures, and it touches every single aspect of our lives.