1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
guapka [62]
3 years ago
5

4. Why were the animals afraid that Napoleon would die?​

English
1 answer:
12345 [234]3 years ago
7 0
Napoleon initially abuses his power by usurping authority with the help of his nine ferocious dogs, which chase Snowball off the farm and strike fear in all of the animals. Napoleon immediately begins abusing his power by forcing the animals to work long hours to complete the windmill. Answer: Napoleon executed the traitors to scare the other animals and keep them from speaking their thoughts/ as an example to the other animals to show them what will happen in they go against him.
You might be interested in
¿que significa en inglés abuelos?​
Lyrx [107]
Abuelos significa grandparents
7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Create an accurate summary of the reasons the EDS from the story “The Cold Equations” cannot have more than one passenger. Provi
Tresset [83]
The cold equation can't have more than one passage because it would be no room
5 0
3 years ago
Help plz I need help on this
Mnenie [13.5K]

Answer:

I cant see the question

Explanation:?

3 0
3 years ago
Do you think that education has the ability to level the playing field for groups who have been oppressed for many generations?
ahrayia [7]

Yes, I do think that education has the ability to level the playing field for groups who have been oppressed for many generations.

Education can provide the opportunities and mobility necessary to overcome the ongoing obstacles faced by communities because education will help to teach people are they should treat others despite their skin color.

<h3>What justifies providing equal access to education?</h3>

People would have the possibility to develop their innate talent and so contribute to the advancement of the country if they have equitable access to educational opportunities. Looking for Talent The rights of everyone to enjoy educational opportunities are confirmed by the principles of equality and equity.

Note therefore that Education Promotes the Development of Stable and Active Communities. They have a higher likelihood of being able to launch enterprises, produce jobs, and boost the local economy. Additionally, education promotes the development of responsible, involved, and dedicated community members.

Learn more about education from

brainly.com/question/919597
#SPJ1

8 0
1 year ago
What is the effect of the narrator's telling the fisherman's daughter that she has money in the bank? A. The fisherman's daughte
Amiraneli [1.4K]

A. The narrator regrets mentioning the money.

is the correct answer

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  •  What is the structure of the following sentence?
    11·1 answer
  • Which of the following is the correct spelling of the word?
    6·1 answer
  • A man is packing for a trip. If he packs 3 shirts, 4 pairs of pants, and 2 pairs of socks, how many days can he go without repea
    11·2 answers
  • Read the following speech excerpt and then select the correct answer to the question below:
    8·1 answer
  • Help me pls with this question
    12·1 answer
  • Underline the adjectives and say whether they are attributive or
    6·1 answer
  • Help me pls with german
    8·1 answer
  • 50 POINTS!!! propaganda poster edg 2020 Purpose To create a propaganda poster that expresses support for or opposition to a curr
    7·2 answers
  • Test your mind
    6·2 answers
  • What is most closely the central idea of the passage below (paragraph 35)?
    10·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!