Answer:
via history.com
Explanation:
On this day in 1968, at the Democratic National Convention in Chicago, tens of thousands of Vietnam War protesters battle police in the streets, while the Democratic Party falls apart over an internal disagreement concerning its stance on Vietnam. Over the course of 24 hours, the predominant American line of thought on the Cold War with the Soviet Union was shattered.
Answer:
According to a blog maintained by the History Department at Harvard University, Rome was a republic for 450 years until it became an empire under Julius Caesar.
The British Museum has determined that the fall of the Roman Empire took place by the fifth century AD
These two senteces above are used in the passage to show credibility.
This is because they make reference to two institutional authorities that have credibility and prestige in academic history, and the cultural world: the History Department at Harvard, and the British Museum.
In other words, the Harvard and the British Museum are the sources of the passage.
The state goverment is lower when comes to courts than the national gov.