Prior restraint, a kind of censorship, allows the government to review the content of printed materials and restrict their distribution.
- Most scholars believe that the First Amendment's guarantee of press freedom includes a prohibition on earlier restraints. The government may put restrictions on speech that make it harder for it to occur or outright prohibit public circulation of media. Prior constraint might be anything as innocent-seeming as a local rule limiting where newspapers can be sold.
- Prior constraint, also known as prior censorship or pre-publication censorship, is restriction of expression that forbids specific forms of expression and is typically applied by a government or organisation.
Thus this is the meaning of prior restraint.
Refer here to learn more about prior restraint: brainly.com/question/1143665
#SPJ4
Answer:
ok so it has been a while, but i had this question too.
Explanation:
i believe it was something like he gaied respect for his elders, or learned what to do.
im really sorry if im wrong, just pls dont report me.
tell me its wrong and i will change it ok.
Citing passage from a text is one way to : B. Provide elaboration in an essay
By citing passage, we're able to add some details in the essay which provide elaboration int that essay
hope this helps
Answer:
This is what I wrote (and it is not plagerized you can even check)
Explanation:
The sound that the narrator thinks he's heard at the end of the story is the old man's heartbeat but what he actually hears is his guilty conscious, because that is what is making him think that he can still hear the old man's heartbeat is that since he feels guilty about what he did his conscious is making it seem like the heart is still beating. In the text, it says that " I admit the deed-tear up the planks!-here, here! it is the beating of his hideous heart!" that shows how the narrator got tired of "hearing the heartbeat" so what he did was confess to what he did. The effect that the narration has on the story is that the suspense because in paragraph 17 we the audience are getting anxious because when the police arrive at the house were wondering at what time he will get caught.
The answer is (D)