The main idea of the passage about Zion National Park is "Zion National Park has many attractions," as stated in option C and further explained below.
<h3>What is a main idea?</h3>
A text can contain several ideas or topics. The main idea would be the most important one. To find a main idea, imagine that you have to summarize the text to a friend in just a few words. You would certainly include only what is most important, and that is the main idea.
After reading the passage about Zion National Park, if we were to summarize it in just a few words, we would say that the Park has many attractions. That is what the passage is about, since it mentions:
With the information above in mind, we can choose option C as the correct answer.
Learn more about main ideas here:
brainly.com/question/1119015
#SPJ1
Cliques are groups of friends, but not all groups of friends are cliques. The thing that makes a group a clique (say: KLIK) is that they leave some kids out on purpose. They form groups that they won't let other kids belong to. Sometimes kids in the clique are mean to kids they think are on the outside. Usually one or two popular kids control who gets to be in the clique and who gets left out.
Answer:
the answer is most likely b
Explanation:
yes
Answer:
The two statements that illustrate the central ideas are the following: <em>“Before the dawn of history mankind was engaged in the study of dreaming.” </em>And<em>“The subject of the significance of dreams, so long ignored, has suddenly become a matter of energetic study and of fiery controversy the world over.”</em>
Explanation:
The central ideas are the study of dreaming and how ignored this was. This passage explains why dreams could be seen as not very important. However, people have become more conscious about it and now research about dreams has increased.
B. He realizes that death is not peaceful.