Why is Drew amazed to see a Spanish galleon in the bay? A. Spanish galleons are from another historical era. B. Most Spanish gal leons have been wrecked at sea. C. Spanish galleons do not normally sail during storms. D. Ships from Spain seldom sail to the United States.
1 answer:
Can you give us the part in the passage when he sees this? Or just give the whole passage so I can use context clues? I have never read the passage so I have no idea what the answer is.
You might be interested in
The correct is answer is true
Answer:
because it's different sentence, because it's different holacaust
<span>The animals agree they have enough strength to take control from Napoleon but decide they are not smart enough.
True </span>
Answer:
in full
Explanation:
A deposit would only be a partial payment. While paying in full is paying the total amount.