1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
katrin [286]
3 years ago
15

Analyze the setting that Dante develops in Canto XXI. Examine how 1) the choices the author makes to describe the setting and 2)

the characters he places in this setting affect the reader's understanding of the Eighth Circle of Hell. Be sure to use specific details from the text to support your ideas.
English
1 answer:
Irina-Kira [14]3 years ago
8 0

Answer:

In Canto IV of Dante Alighieri's Inferno, Dante starts to explore the first circle of Hell, called Limbo. This circle is described as the false heaven for those who can not worship the Christian religion. This allows readers to understand that people suspended in this first circle of Hell were not sinners and were placed in a circle of hell so as to maintain order, giving people a place to live after death. Dante uses widely acknowledged figures, such as Aristotle and Socrates to portray Limbo to readers. He makes that to show the place where they live with human wisdom but without God's light, emphasizing that they lived on earth as intellectuals in the field of human wisdom.

Explanation:

You might be interested in
How was the use of the scientific method in the Milesian school important to the development of ancient greek philosophy?
seropon [69]
  • Answer:

The use of the scientific method in the Milesian school made the philosophers of said school seem more reliable and trustworthy, thus raising the popularity and credibility of their philosophy

Hope it helps:}

5 0
3 years ago
Critically compare the view of the three religious leaders that a person can follow only on
hram777 [196]

Answer:

ssssss

Explanation:

3 0
3 years ago
3. Revise this paragraph from the essay on vegetarianism, which focuses on one of the claim's supporting reasons. As you revise
Alexus [3.1K]

Answer:

Explanation:

Vegetarians meet the nutrient requirements from eating from a variety of foods within different food groups (fruits, vegetables, grains, proteins). Although, No More Vegetarians claims vegetarians are not healthy because they do not meet protein requirements (Evans 22). Contrary to this book, vegetarians get adequate levels of protein through beans, tofu, legumes, and protein-rich grains. Furthermore, Tim Over, a nutritionist, has found that people who rarely consume meat in their diets are much less likely to become sick than those who regularly eat meat (Tim Over 66). For, plant foods are a reliable source of energy that the human body relies on to maintain proper health (Vegetarianism for Everyone 45). It is a well-known belief inside the nutrition field that vegetarianism is sustainable whilst being healthy.

Hope This Helps?

7 0
3 years ago
How does the narrator’s use of onomatopoeia in this sentence from Paragraph 7 affect the passage?
bogdanovich [222]
I think the answer may be “it helps the reader understand how precise the dive was”
4 0
3 years ago
In paragraph 15, the word donned means
Allushta [10]
I think it’s put on or thought about
7 0
2 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Which of the following is the best example of a vivid description? a. The two boys were dressed in their work clothes and walked
    14·2 answers
  • In at least 150 words words, define foreshadowing and provide an example of it from Oedipus the King.
    6·1 answer
  • Which lines in this excerpt from the poem "A Grain of Sand" by Frances Ellen Watkins Harper indicates its subject? (you can pick
    13·2 answers
  • PLZ HELP AND HURRY I DIDNT READ THIS!! WILL GIVE BRAINILIST!! THANK YOUUU !!
    11·2 answers
  • Think of a major conflict that is happening in the world today. Describe the conflict in your discussion. What are the main caus
    15·1 answer
  • Which revision corrects the run-on sentence in the paragraph?
    12·1 answer
  • HELPP BRAINLIEST AND 12 POINTS Does the author provide sufficient evidence that people lie with surprising frequency?
    9·1 answer
  • This summer, you and your friends are planning a trip through Vietnam. Which kinds of transportation do you think would be the b
    13·1 answer
  • Help me plz I don't know what they mean by this
    9·2 answers
  • Read the paragraph.
    8·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!