The correct answer is A. Marshall Plan.
The treaty of Versailles was an international agreement that put an end to the WWI and established an economic recovery plan for the reconstruction of the victorious countries. This treaty put all the responsibility of the war on the central powers, who had to pay exorbitant compensations to the allies.
The Marshall plan was a United States initiative to help Western European countries to recover after WWII, mainly the UK, France, and Western Germany. Its main goal was to avoid Communism to spread over Western Europe and to make of these countries important allies of the United States against the Soviet Union.
Due to the common objectives of these two economic recovery plans and the context in which they were applied, we can see they share many similarities.
The intimate letters of Eleanor Roosevelt and Hickok strengthened their friendship.
<h3>Who was Eleanor Roosevelt?</h3>
It should be noted that Eleanor Roosevelt was first lady of the United States from 1933 to 1945 when Franklin Roosevelt was in office.
Lorena Hickok was a journalist whom was debited to her mentor and friend Roosevelt.
During the administration, she championed access to education, poverty alleviation, and civil rights.
The documents titled empty without you illustrated the influential and intelligent women who loved each other, their country, and had a rare passion.
In conclusion, the correct option is true.
<u>Complete question:</u>
Letters to Eleanor strengthened her bond with Lorena Hickok. True or false?
Learn more about Roosevelt on:
brainly.com/question/21083456
#SPJ1
So sorry but I'm not answering your question cause I really didn't come here to help people, you see I'm a chaotic evil, so I'm pretty sure I'll just go around this website doing the same thing to other people that I'm doing to you. While getting answers myself.
Answer:
Douglass states that Mr Covey gave him "very severe whipping, cutting my back..." This line is great evidence that supports the mean idea as it shows how slaves are treated worse than animals even. The rest of the passage provides various scenarios, all leading up to the main idea. Douglass states that he has "marks visible for a long time after." This further brings up the inexcusable actions that were done to the slaves. Animals may be treated badly from time to time but the slaves were constantly victims to lashings of anger.
Paragraph 2:
(I don't have the actual passage so i can't give evidence sorry, just put some quotes in alongside it)
The hypocrisy came from the people who slaved to the slaves. Religiously, not many people agreed on it , however, it still thrived due to the different variations in the religious beliefs. People that appeared 'religious' and that were wealthy could do anything with the slaves and no one would object because after all they were religious.
Explanation:
☁️<u>My Answer☁️:</u>
If you lived in east Berlin during the 1950's, ten years after the end of WWII, Germany would be rebuilding. Cities like Berlin, which had been severely damaged during the war were emerging from the rubble as the 'Wirtschaftswunder' or 'economic miracle' transformed West Germany.
In the immediate post-war period hundreds of thousands of allied troops were stationed in the divided country, many of them with cameras.