1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
insens350 [35]
3 years ago
14

What does Jonathan get in exchange for the rebel money he has saved?

English
1 answer:
Morgarella [4.7K]3 years ago
4 0

In the story of “Civil Peace”, Jonathan gets 20 pounds for the saved rebel money he had turned over to the Treasury. However, during the night, men identified as thieves showed up in his house to demand 100 pounds from him. Since he only had 20 pounds, he handed it over to them leaving him with nothing but his own life again.

You might be interested in
Refer to the CDC Antibiotic Resistance Threats in the United States, 2013 PDF for a complete version of this text.
Flura [38]

Answer:

An antibiotic

Explanation:

As shown in the passage, it states that azithromycin is a drug. An antibiotic is a type of drug so the answer is an antibiotic. The passage didn't state that azithromycin is a disease or a lab procedure or a blood infection, but a drug.

7 0
3 years ago
Magnets help make electricity,and they hold papers on the refrigerator.what is the correct punctuation
almond37 [142]
Magnets help make electricity and they hold papers on the refrigerator.
3 0
4 years ago
Read 2 more answers
1. The scientist had an ardent interest in chemistry.
Komok [63]
1 passionate
2. coaxing
3. deadlock
4. pale
5. unchanging
4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which option best paraphrases “exploring many pathways”?
Tems11 [23]
The answer is "Weighing my options"
7 0
4 years ago
1. Explain the central idea of the article. (This will be a 1-2 sentence summary.)
Vitek1552 [10]

Answer and Explanation:

1. The article presents the central idea that video games can intensely improve people's mental and cognitive abilities. This is because this type of game promotes strong brain stimulation, reinforcing logical reasoning, memory, reflection, concentration and quick thinking.

2. The text presents examples of people who have benefited from the practice of playing video games. This develops the theme efficiently, showing the application of the central idea in real life, showing evidence that the central idea of the article is true.

3. "Whitout a doubt they have benefited me," said Reman Rivera, a student at the University of Chicago, who says his academic quality and high marks were the result of the amount of video games he played in childhood and adolescence. This quote is important, because it shows that the arguments are real and applicable to ordinary citizens.

4 0
3 years ago
Other questions:
  • Is the underlined participial phrase correctly placed or misplaced?
    5·1 answer
  • In your opinion, what are the 2 best methods of distributing the one cookie amongst 25 people?
    15·1 answer
  • Different between structure and language
    7·1 answer
  • Which sentence demonstrates CORRECT pronoun use?
    12·1 answer
  • Solve the analogy. <br><br> square:triangle::_____:square
    7·1 answer
  • Which of the following contributes to the development of literary movements?
    11·2 answers
  • How to write a hook and thesis statement
    11·1 answer
  • Refer to the article "The Future of Money" in your Money, Money, Money magazine for a complete version of this text.
    7·1 answer
  • After spring break we will start a new unit in many of our classes.
    13·1 answer
  • Which sentence contains
    14·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!