1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Andrew [12]
3 years ago
13

Read the following passage:

English
2 answers:
Sati [7]3 years ago
7 0
Real

That would mean the opposite of bogus in this instance.
solniwko [45]3 years ago
7 0

Answer:

real is the correct answer.

Explanation:

Not only does it make the most sense i got it right on my quiz.

You might be interested in
Paragraph on "Computer is the need of hour "
Annette [7]

Answer:

Computer training is to provide a tool to our children and young adults with special needs to express themselves, portray their skills and updating them with latest work environment.Training is aimed to start from very basics and to take them at higher levels as per the interest of children and prevailing industry needs and norms.

Techniques :

We are using PRAYAS and AIMS Media program to train.

How will benefit a child :

Computer is the need of hour, now a days almost every work depends on computer it also opens a new horizon to explore the interest and talents of our children.

8 0
3 years ago
What can you do to stifle derision of another student?
ira [324]
I believe that you should definitely set your own example by not laughing or deriding that other student. If they do something wrong, you shouldn't laugh at them or mock them, but rather try to help them. What you can do as well is ask that other student nicely to stop deriding other students because of a mistake they may have made.
5 0
3 years ago
Help meeee
Fynjy0 [20]
1. Were travelling, kept
2. Was driving, saw
3. Was flying, saw
4. Was fighting, heard
5. Fell, was running
6. We’re having, went
7. Thought, were talking
8. Saw , was looking
9. Was talking, were looking
10. It was, blew
5 0
3 years ago
Which of these inferences about Tom is best supported by the entire excerpt?
maks197457 [2]

Answer:

He has a pre-planned strategy to fool other boys.

Explanation:

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Can anyone tell me if there’s any grammar mistakes??
hram777 [196]
In my opinion there isn’t, but maybe change warm to warmth in the first paragraph?
7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • The success of the United States requires the efforts of only a few strong and knowledgeable citizens,
    6·1 answer
  • Can someone please help me on 3 questions
    8·1 answer
  • My sister’s dream is to become a makeup artist, and I believe she will excel at it because of her talent and motivation. Some pe
    14·2 answers
  • Who would most likely do a good dramatic reading of the poem ‘Richard Cory’
    15·1 answer
  • Read the sentence.
    12·2 answers
  • 9. Read the word in parentheses; then decide which of these sentences most effectively translates an abstract concept into a men
    15·2 answers
  • Education in city is better than town​
    13·2 answers
  • Which two details from the passage support the answer in Part A? A '"I haven't gone anywhere.''' (paragraph 5) B "I was free." (
    9·1 answer
  • On this day in 1938, the first Superman comic was published. Superman had a number of “superpowers.” If you could have just one
    15·2 answers
  • Can someone answer my science?!!.·´¯`(>▂<)´¯`·.​
    8·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!