Answer:
The correct answer would be the 3rd choice.
Explanation:
A semicolon is used to add on another part of a sentence to the current sentence, and it helps with flow. This answer flows naturally off the tongue.
Answer:
Ethos
Explanation:
Ethos is a Greek word that means, "character".
Ethos is a rhetorical device that tends to appeal to the speaker's or writer's credibility or character.
Ethos gives the audience the impression that the writer or speaker possesses greater experience or knowledge and should, therefore, be believed.
Here, Harriet Tubman does the same thing. She elaborates her experiences to the runaways and tries to convince them through an appeal to credibility.
Answer:
Some types of modern technology have affected how people communicate with one another. Cell phones, the Internet, and email are some examples. Choose a type of technology that has changed how people communicate. Then research and write about the history of its invention, how it has developed over time, and how it is used today. Be sure to include evidence from at least two research sources in your paper....
Explanation:
The option that's not mentioned in the passage as a way that children's media consumption is restricted is "Video game stores check customers' ID to make sure that minors do not buy violent games"
- It should be noted that there are several websites that have age restriction policies even if they're poorly enforced. The purpose of the age restriction is to warn the user that the contents of the website aren't for anyone under a particular age.
- Also, there are some types of TV shows that are shown at night. The purpose of this is to air it when children are less likely to see it. By that time, most children are asleep.
- Furthermore, movies are given ratings so that parents can know if there is any adult content in them. There are different age limits such as 13, 18, etc. For example, a movie with a limit of 18 means that anyone who isn't 18 shouldn't watch it.
- In the passage, video game stores checking customers' ID to make sure that minors do not buy violent games wasn't mentioned.
In conclusion, the correct option is D.
Read related link on:
brainly.com/question/24717984