This poem is an example of an extended metaphor.
A metaphor is a comparison between two things that are not alike. In this case, a road and life are being compared. In this extended metaphor, the speaker never actually makes a direct comparison between life and the road. In other words, he does not say life is a road. Yet the entire poem implies it.
Two roads diverged in a wood, and I--
I took...
There are several critics on the issue of students taking snacks or food to class. Some teachers say that it will cause too much distraction, reducing student's ability to learn as they will share snacks and will be looking at what other students brought to class.
However, consider the fact that middle school learners are growing at an incredible rate. Their body needs energy and their minds get tired if they spend too much time withouth eating. Food is like fuel to the brain. Allowing snacks will actually increase sutdnet's ability to learn as it will take away the distraction of hunger.
Answer: A) t<span>he establishment of a Protestant monarchy</span>
Hello. This question is incomplete. The full question is:
2. (RL.2.4) Read the excerpt from the passage from " “By Any Other Name” by Santha Ramu Rau
“‘Come along,’ she said, frowning slightly. ‘What’s your name, dear?’‘I don’t know.’ I said flatly.”
How does the Rau’s word choice impact the meaning of the passage?
a.It reveals the language barrier that exists between the British and Indian people.
b.It conveys the teacher’s disinterest in her Indian students.
c.It highlights the loss of identity felt by the Indian people.
d.It affirms that the British people are superior to the Indian people
Answer:
c.It highlights the loss of identity felt by the Indian people.
Explanation:
“By Any Other Name" portrays the loss of the essence of indigenous individuals when forced to live in British "reformatorios", where they were forced to use Christian names and assume British customs seen as correct and civilized. In the excerpt shown in the question above, we see that one of the "teachers" of the reformatorio asks an indigenous girl what her name is. The girl was taught not to use her indigenous name anymore, what makes her confused about what name she has and who she really is.
The author's choice of words for this passage highlights the loss of identity felt by the indigenous people.
B.) confident
It makes the most sense