1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
sveticcg [70]
3 years ago
14

Read the excerpt from Anthem

English
1 answer:
Harman [31]3 years ago
5 0

Answer:

They suggest that reality exists outside the mind, whether or not a person can perceive it

Explanation:

Objectivism is a philosophy that stimulates interest in rational growth and independent thinking. With these factors, individuals would be productive, honest, direct, responsible and fair, even if they didn't realize it.

From reading the text above, we can see that the words "clear sight and clean sour" are totally related to the concept of objectivism. This is because in addition to emphasizing rationality within real situations, they suggest that reality exists outside the mind, whether a person can perceive it or not.

You might be interested in
Read the passages below and complete the instructions that follow.
sergey [27]

Answer:

Responses may vary but should include some or all of the following information:

Some argue that the ban is not necessary and that if the government educated parents about the health effects of food with high amounts of sugar, fat, or sodium, then parents would not feed their kids food with high amounts of these unhealthy substances. Although the opposition has a point about the importance of education, even if parents have the knowledge they need to make the right decision, it’s difficult to do so if restaurants can use marketing techniques such as popular toys to attract customers. Educating parents combined with regulating restaurants can help families make healthier decisions.

Explanation:

8 0
3 years ago
The scene was a plain, bare, monotonous vault of a school-room, and the speaker's square forefinger emphasized his observations
fenix001 [56]
The correct answer for the question that is being presented above is this one: "Children who learn facts and conform will likely succeed in life." the passage imply about children and learning is that <span>Children who learn facts and conform will likely succeed in life.</span>
4 0
3 years ago
Read 2 more answers
She …………….. for olives during her holiday in Greece.
Mamont248 [21]

Answer:

A

Explanation:

I'm not sure how to explain this but i hope it was helpful

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
What is procrastination? Why do we procrastinate?
mezya [45]
Procrastination is: The action of delaying, postponing, or putting off something. 

We procrastinate because if we don't feel in the mood to do something, then that's why we procrastinate and put it off for another time. 

Hope I helped! 

- Debbie
7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Identify the person and number of the following sentence.
Paha777 [63]
Based on the given sentence above, the correct answer for this would be the third option. Basing on the point of view of the speaker, we can say that it is in the third person in which he/she means of Akiko. Since Akiko is only one, this is considered as singular. Hope this answer helps.
4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Paul Laurence Dunbar’s “We Wear the Mask” and “Sympathy” are poems that resound with suffering. What causes the pain of the peop
    8·1 answer
  • Read the following excerpt. Gemma spent the entire week digging through garbage cans and scouring the house for reusable materia
    8·2 answers
  • Some one plzzzzzzzz gelp
    10·2 answers
  • What is the summary of the great gatsby
    14·1 answer
  • What secretariat meaning
    9·1 answer
  • Which sentence in this paragraph states the reason for the growing popularity of feudalism in medieval society
    5·2 answers
  • 4 examples of imagery in the great gatsby
    6·1 answer
  • Pls help me thank you
    5·1 answer
  • Micah is writing an essay against drilling for oil in Alaska’s wilderness preserve.
    9·1 answer
  • In the third paragraph (lines 13-24), the author discusses the dialogue he read primarily to?​
    5·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!