She is describing her mamas generation. (Women) List three things that these women tried to obtain for their children. These women likely lived in slavery and they wanted to obtain freedom, knowledge, and a better life. You just studied 53 terms
Answer:
Explanation:The words establish the author of the article as an expert on cookstoves.
The words imply that cookstoves are something negative.
The words show that people in developing countries dislike cookstoves.
The words hint that cookstoves are not as bad as many people believe they are.
To use proper word choice in order to get your point across properly and not seem unprofessional or offensive
Answer:
We are expansive. We are a collective of liberators who believe in an inclusive and spacious movement. We also believe that in order to win and bring as many people with us along the way, we must move beyond the narrow nationalism that is all too prevalent in Black communities. We must ensure we are building a movement that brings all of us to the front.
Answer:
You have to answer it with your opinion and have facts to back it up. It's not multiple choice.
Explanation:
Something to Help you with this is the acronym R.A.C.E
First Restate the question
Second Answer the question (in your case with your opinion)
Third Cite the passage( in your case the themes disscused in the passage)
Fourth Explain (explain it by tying your opinions about highschoolers with the themes you discussed)
Fifth- Wrap it up and make the last sentence to sum it up.
You could do it that way or to make it faster just say your opinion and explain.