Feudalism helped protect communities from the violence and warfare that broke out after the fall of Rome and the collapse of strong central government in Western Europe. Feudalism secured Western Europe's society and kept out powerful invaders. Feudalism helped restore trade. Lords repaired bridges and roads.
D answer is gloomy,meaning to express depression
In the excerpt from a reviewed word, where Weissman claims about education, she uses logic as the criteria to evaluate the description. Thus, option A is correct.
<h3>What is logic?</h3>
Logic or logos as the rhetorical device used in the passage validates the principles and the claims made in the passage by providing the idea and the reasons.
Logic is used to interconnect the healthy choices and the nutritional options. Here the author uses logic to explain that the healthy choice can be made by the children when more nutritious options are available.
Therefore, option A. logic is the correct option.
Learn more about the logic here:
brainly.com/question/16955747
#SPJ1
Answer:
Matilda compared her daddy to Shakespeare in a way that <em>he was the opposite of him.</em> His dad always said <em>having a good strong hair meant having a good strong brain underneath,</em> but Shakespeare was bald which meant <em>his dad didn't have a good strong brain underneath.</em>
Explanation:
The question above refers to the Chapter entitled, "The Platinum-Blond Man" of the Matilda book.
At this time, Matilda thought that his father deserved a <em>"severe form of punishment" </em>after she was called a<em> cheat </em>and a <em>liar </em>by his father just because she was able to answer an arithmetic problem. Her revenge happened after they had a conversation about his dad's hair. She compared it <em>sarcastically </em>to that of Shakespeare.