<em>Modernity has changed the role of the child in the family structure.</em>
In earlier days, a child was an investment for the family. Children were there to take care of their parents in their old age. Boys were supposed to fight and bring money home, girls were expected to help in the household and to marry well later in life. The family structure depended on them for survival and that's why families used to have many children, There was also a strong sense of honoring and obedience towards one's parents. They were seen an the absolute authority and disobedience was frown upon and even punished.
Nowadays, our culture has removed the most functional demands kids have to the family. The children are still seen as an investment but in a way that elevates the parents' prestige and not in the materialistic sense. Parents provide education for their kids so that the kids can get a good job, take care of themselves and live independently as adults. In many families, parents do not expect their children to look after them in old age. Children today have far more rights and fewer obligations as before, as their upbringing is centered on providing for their needs first. Therefore, many children today feel entitled to play a leading role in the family, demanding full attention of their parents. Disobedience is often not punished and misbehavior tolerated.
It's true that a security device should be installed. The security device to be installed between a computer network and the internet is: A Firewall.
<h3>What is a firewall?</h3>
A firewall refers to a hardware or software which is like a gatekeeper that helps to protect internal networks. It monitors incoming and outgoing traffic.
Thus, we see that firewall is the security device that should be installed.
Learn more about firewall on brainly.com/question/11914227
#SPJ4
The inference is that the writer used a subject-by-subject comparison strategy in the passage as D. The writer compares and contrasts both kinds of shopping in each paragraph.
<h3>What is an inference?</h3>
It should be noted that an inference simply means the conclusion that can be deduced based on the information given in a literary work.
The subject by subject comparison is the discussion of each subject separately but still using the same basis of comparison to select the points and arrange them in order.
In this case, the inference is that the writer used a subject-by-subject comparison strategy in the passage as the writer compares and contrasts both kinds of shopping in each paragraph
Note that the complete question wasn't found and the option was chosen based on the information given.
Learn more about inference on:
brainly.com/question/25280941
#SPJ1
Answer
The answer is C, <u>Connection</u>
Explanation: