1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Elena L [17]
2 years ago
11

How do you know that the writer used a subject-by-subject comparison strategy in the passage?

English
1 answer:
kramer2 years ago
3 0

The inference is that the writer used a subject-by-subject comparison strategy in the passage as D. The writer compares and contrasts both kinds of shopping in each paragraph.

<h3>What is an inference?</h3>

It should be noted that an inference simply means the conclusion that can be deduced based on the information given in a literary work.

The subject by subject comparison is the discussion of each subject separately but still using the same basis of comparison to select the points and arrange them in order.

In this case, the inference is that the writer used a subject-by-subject comparison strategy in the passage as the writer compares and contrasts both kinds of shopping in each paragraph

Note that the complete question wasn't found and the option was chosen based on the information given.

Learn more about inference on:

brainly.com/question/25280941

#SPJ1

You might be interested in
Does anyone know the answer
galina1969 [7]

Answer:

the third one

Explanation:

i took that test

5 0
3 years ago
Read the passage.
Musya8 [376]

Answer: A

Personally I would say the answer is A, but the definition of slender is literally "gracefully thin," so you could argue it's both A and B. Maybe it's something to take up with your teacher.

5 0
2 years ago
Read 2 more answers
Please help, i need this done today
jeka94

Answer:

Movie: Ransom Riggs, an American filmmaker and writer, first got his idea for a novel with pictures when he randomly ran across some sinister-looking vintage photos. Ransom recalls, “[the photos] suggest stories even though you don’t know who the people are or exactly when they were taken” (Staskiewicz 1). Based off the photos, he began a story and the more he wrote, the more inherent it became that he searched for more. He wound up combing swap meets and flea markets for evocative photos that he felt deserved a spot in his novel. With 349 pages of a storyline that defies categorization, characters that are eerily intriguing, and eye-catching, eccentric, archaic photographs, Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children is a quirky and noteworthy young adult novel.Category, or genre, is what gives a novel a sense of belonging in the literary world. Category is what separates books into groups so that readers may identify a favorite and select other novels that are ideally the same. Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children is a whole other category by itself. S.G.B., in Audiofile Magazine, writes, “In addition to creating one of the best titles for a young person’s book in recent memory, Riggs has also produced a clever and unusual first-person story of time travel” (60). In addition to time travel – or the time continuum in which Sept. 3, 1940 plays over and over again – as an element of the storyline, the novel also introduces the wildest of characters. Majorie Kehe – in the Christian Science Monitor – says, “Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children [is] where a handful of the world’s neglected and forgotten “peculiar”   Fable:  "A Wolf in Sheep's Clothing"

            One should avoid "judging a book by its cover" because the outward appearance may sometimes be quite deceptive and not show the true colours of a newly-met person.

            It was more or less two years ago when I got to know Rita. At first glance, she seemed to be very nice. I was largely sympathetic to her. Not only was she dressed neatly and smartly, but she was also sparkling with wit and self-confidence. Unfortunately, it wasn't long that she showed her true self.

            At first, she made a very good impression on me. Although she wasn't too impressive in the looks department, she seemed to be well-groomed and amiable. She was rather short and on the chubby side, with wide shoulders and large round hips. Rita had blonde slightly streaked hair tied in a ponytail and a long fringe covering her high forehead. A fair complexion, round face and rosy cheeks made her a real picture of health. Some green eyeshadow put on her eyelids went well with her big piercing hazel eyes, long eyelashes and pencil-thin eyebrows. A snub nose and slightly protruding ears, with flattering silver earrings in them, brightened up her face and made her look a bit frivolous. Under her cherry lips there was a beauty spot which, the opposite, gave her some dignity. On the whole, Rita projected herself as a very charming and friendly girl.

            Neat style and a good taste was also noticeable in the selection of her clothes. She was dressed quite smartly and fashionably. She wore loose black corduroys, which made her look slimmer, and white crisp shirt with long sleeves. On top she put reddish cardigan. Around her neck, she wore silver chain matching her bracelet and a large diamond ring glittering on her finger. Red high-heeled shoes completed her outfit.

Explanation:

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
PLS HELP ME PLS I NEED HELP​
RideAnS [48]

Answer:

Talking about themselves to one another

They talk~ lol

Explanation:

3 0
3 years ago
Read the passage. From “The Story of an Hour” She could see in the open square before her house the tops of trees that were all
PilotLPTM [1.2K]
<span> A death has just occurred yet she sees signs of new life. 

One would expect a much darker scene to set the tone for Mrs. Mallard's grief. However, instead of sorrow, Mrs. Mallard sees her chance for a new life, one free from her husband's. The new life is hers. A life where she gets to make the decisions and choose what she wants without having to think of another person.
</span>
5 0
4 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Which sentence most clearly uses connotation to express a feeling of excitement?
    7·2 answers
  • Lead is a material used in pencils. What is another meaning of the homograph lead?
    10·1 answer
  • What would you have done in Tessie Hutchinson’s situation? Explain.
    13·1 answer
  • Why does scout decide to keep her costume on?
    8·1 answer
  • Which line or phrase from the poem provides the best example of
    11·1 answer
  • Which sentence is a fragment?
    11·2 answers
  • Read lines 43-44 of the poem.
    13·1 answer
  • Read the excerpt from Eighty Years and More
    5·2 answers
  • What is Bruno’s mothers physical appearance from the boy in the striped pajamas
    8·2 answers
  • 4. _________all his troubles, Aijaz still helps his friends.​
    14·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!