This book is recommended for those who are interested in space and astronomy .
great astronomers by Robert s.ball
consists of 19 chapters one of them the introduction and then 18 chapters which each of them talks about a well known great astronomer , his life , discoveries & achievements
-ptloemy
-copernicus
-taycho brahe
-Galilieo
-kepler
-Newton
-flamsteed
-Halley
-bardley
- william Herschel
-laplace
-Brinkley
-john herschel
-The earl of rosse
-airy
-Hamilton
-Le verrier
<span>-Adams</span>
Answer:
they compare ways that skin stops harmful germs
Answer:
1. A. Faith shows people what is right.
2. C. "The midwives, however, feared God and did not do what the king of Egypt had told them to do; they let the boys live." (Paragraph 17)
Explanation:
The given passage is part of the story of the children of Israel in Egypt. This passage reveals their ordeal in the hands of Pharoah, king of Egypt. He mandated the midwives to kill the children of the Hebrew women that are males. But the passage clearly staated the midwives feared God and didn't obey.
This is faith in action. The fear of God they had depicted that they had faith in God and that led them to do what is right. They rejected and refused to carry out the king's devilish commandments because they had faith in God as a result of their fear in God. Faith in God makes us to do what is right.
This question is incomplete because the options are missing; here are the options:
Which character trait of Sherlock Holmes does this excerpt from "The Adventure of the Speckled Band" by Sir Arthur Conan Doyle illustrate?
A. His ambitious nature
B. His perfectionist nature
C. His tendency to be cautious
D. His powers of observation
The correct answer is D. His power of observation
Explanation:
In this excerpt, the narrator describes how the detective Sherlock Holmes noticed the stains of mud in the jacket of the woman, and based on this evidence Holmes knew this woman had traveled on a train recently. This discovery requires specialized observation and analysis. Indeed, this shows Sherlock Holmes' power of observation because he was keen enough to notice the smears and then reach a valid conclusion as the woman admits Sherlock's conclusion is true "and came in by the first train to Waterloo."