Anything possibly from what they think they understand from the excerpt
The quotation from the passage that best supports the theme that looks can be deceiving is "The water ran down from her hair and clothes; it ran down into the toes of her shoes and out again at the heels."
This talks about the misleading nature of looks and how they are not a true test of reality as they can be very deceptive.
<h3>What is a Quote?</h3>
This refers to the use of words from a speaker, verbatim and inverted commas are used.
Hence, we can see that The quotation from the passage that best supports the theme that looks can be deceiving is "The water ran down from her hair and clothes; it ran down into the toes of her shoes and out again at the heels."
This talks about the misleading nature of looks and how they are not a true test of reality as they can be very deceptive.
Read more about quotes here:
brainly.com/question/25857058
#SPJ1
Answer:
the daughter toward the baby
Explanation:
In The Raven and the First Men: The beginnings of the Haida, raven visits the chiefs home where the baby is and steals the sun away from him. The daughter, however, is protective of the baby and treats him very well. This is important to the story, because it represents the kind, nurturing nature of the Haida people.
I did these lessons a while ago but can't pull up all of the details anymore for a direct source. I know however this is the answer. Best of luck!