1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Strike441 [17]
3 years ago
5

Read the paragraph from “Rivers and Stories,” Part 1.

English
1 answer:
marishachu [46]3 years ago
3 0

Answer:

The author describes the names of rivers as “magic.”

The author describes how children don’t know what rivers are used for.

Explanation:

According to the paragraph from “Rivers and Stories,” Part 1, the narrator is of the opinion that rivers have lost some of their magic, no thanks to an ever developing world and technology and more people do not even know where the water they drink, come from.

The pieces of evidence that best help to identify the author’s perspective on the topic discussed in the paragraph: that rivers should be respected more are The author describes the names of rivers as “magic.”

The author describes how children don’t know what rivers are used for.

You might be interested in
(1) Julian and Isabella meet at science camp, but Isabella doesn’t know that Julian knows little about electronics. (2) They dec
NemiM [27]

You would know that clauses 5 and 6 would contain the resolution because that's when Isabella stops Julian from the camp. You can also tell because of Isabella's actions; which would make her the antagonists because she stops Julian (the protagonists)  from continuing his actions.

3 0
4 years ago
Read the excerpt from "Children of the Drug Wars." By sending these children away, "you are handing them a death sentence," says
Talja [164]

Answer:

Handing them a death sentence

Explanation:

8 0
3 years ago
Like the modernists, postmodern writers focused on subjective experience rather objective cultural norms A: Expressing or dealin
labwork [276]
<span>The correct answer is B.

Both modernist and postmodernist writers focused on subjective experience that was characteristic of or belonging to reality as perceived, rather than focusing on experience that existed independent of the mind. This experience, because it focused on reality as perceived, would therefore be distorted by personal feelings or prejudices. It was not, however, a superficial reality. Therefore, answer B is the correct choice.</span>
3 0
3 years ago
Read 2 more answers
4. How does the detectives' conversation with the grocer affect the
nirvana33 [79]

Answer:

The Ans is Option A

Explanation:

The police no longer suspect Mary of mudering her husband

7 0
3 years ago
What is the main difference between the economic visions of America held by Jefferson and Hamilton?
gregori [183]

Answer:

Explanation:

Jefferson's vision included government controls, while Hamilton favored the aristocracy.​

6 0
3 years ago
Other questions:
  • Complete the analogy.
    15·2 answers
  • Does anyone have a irony project
    14·1 answer
  • The reader can conclude that the passage takes place in the medieval period because it portrays
    10·2 answers
  • The correct sequence of psychiatrist Elisabeth Kübler-Ross's death and dying stage-based approach is a. anger, depression, denia
    15·1 answer
  • What does the stage direction under her breath, tenderly reveal about Allie?
    13·1 answer
  • Can someone help me please
    8·1 answer
  • Jsu placement exam.
    7·1 answer
  • HELP WILL GIVE BRAINEST AND 20 POINTS!!! WHY IS KAMALA HARRIS BECOMING VICE PRESIDENT A HOT TOPIC OR TRENDING?? GIVE ABOUT 4-5 S
    15·1 answer
  • By reading only the poem "Sympathy," which of the following conclusions can you draw about how the narrator can understand the m
    7·1 answer
  • How does discription of Malcolm little demonstrate his character at beginning of his journey to Boston
    6·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!