The passage supports the claim of the passage by indicating that the addition of sugar was a significant change to Europeans' diets. Thus the last option is correct.
<h3>Who were Europeans?</h3>
Europeans were the the people who live in the continent of Europe.The Europe comprises of the countries like Russia, Germany, England, France, Italy, Poland, Spain,Ukraine, Romania etc.
The complete question is attached below.
The above passage indicates that sugar played important role in the diet of the Europeans as it says that Sugar was given its on place as in the dessert. It became the food of necessity.
Sugar didn't only had the impact on the wealthy Europeans diet but also on the England's poorest workers also included it in their diet. Thus the last option is correct.
Learn more about Europeans here:
brainly.com/question/3387326
#SPJ1
Answer:
the Russian provisional government
Answer:
Babylonians
Explanation:
The Edomites first established a kingdom ("Edom") in the southern area of modern-day Jordan and later migrated into the southern parts of the Kingdom of Judah ("Idumea", or modern-day southern Israel/Negev) when Judah was first weakened and then destroyed by the Babylonians, in the 6th century BC.
hope this helps :)
The Revolutionary Armed Forces of Colombia (FARC) and the Shining Path in Peru are both communist guerrilla groups. The FARC is a "guerrilla movement involved in the continuing Colombian armed conflict since 1964" and Shining Path is a "Maoist guerrilla insurgent organization in Peru."
They could limit their powers by establishing a bill of rights