The best description of Henry’s tone in this passage are:
<h3>What are Rhetorical devices?</h3>
This is known to be tools or any stylistic devices or persuasive devices or any language that are used to pass out any given point or convince a person or audience.
Note that The best description of Henry’s tone in the passage are Committed and Urgent as it tell what he really wanted to do and how committed he was to it.
See ful question below
Based on his word choice and rhetorical devices, identify the best description of Henry’s tone in this passage.
Choose two options.
a.unemotional
b.discouraged
c.committed
d.cautious
e.fearful
f. urgent
Learn more about rhetorical devices from
brainly.com/question/17653354
#SPJ1
D. Walt Whitman is known for his use of imagery
Answer:
Explanation:
Physical education is a course taught in school that focuses on developing physical fitness. Effective P.E. classes help kids develop skill and confidence, maintain physical fitness, learn about personal health and wellness, and demonstrate positive social skills.
The correct answer is; He could of used statistical or mathematical data that he had collected using polls, surveys, or other methods as a quantitative format. Also, he could of used flashbacks, foreshadowing, and using more descriptions with adjectives.
Further Explanation:
Without reading the excerpt to the question, it is hard to determine the exact data that is in lines 86-109. However, the book written by Jacob Riis is titled "How the Other Half Lives." In the book, he used photography to show the world how badly people in tenements were living. He was not the first person to investigate the "slums" but he was the first to give the world a visual picture. This helped many to see how the other half lived.
Mr. Riis had a large influence on President Roosevelt and even gave him a tour of the city. In his book, he would capture the people in their most vulnerable states. He also gave lurid details and descriptions to the pictures. He could of formatted this better by giving evidence using polls or surveys by the tenants at that time, this would of helped his arguments more with the press and landlords who let the tenants live in the squalor and filth.
Learn more about Jacob Riis at brainly.com/question/9117
#LearnwithBrainly
Answer:
One way that effectively helps is to recreate some conditions. For example, use the same pen, or chew the same flavor of gum. This will help you recall more information because it brings you back to the memory when you were studying the answers.
Explanation:
You could have had trouble answering these questions because of an encoding or retreival failure (failure to remember because there weren't enough cues to trigger your memory). You may have had an encoding failure because while you were distracted while you were studying. (Dividing your attention and trying to multi-task is the most common cause of encoding failure).