Me. But I don't know how to go into the link.
C I think may be correct not sure tho
Answer: See explanation
Explanation:
I believe globalization has improved the world around me because it brought about new industries and thereby led to more jobs more jobs. Also there's increase in competition which brought about more efficiency in the market, it also helped in the limiting of military conflicts, and helped in spreading wealth and there are lower-cost ways for the production of goods and helped in the reduction of the prices of goods.
However, a negative effect is that there's unequal economic growth, price instability and currency fluctuation.
Answer: in the first passage the author means lonely as the regular definition which is being alone. He talks about the flowers and things because he is having alone time admiring them. He also talks about how he usually go on this walk to admire plants. Also, he talks about how he is so alone that nature is pretty much his friend.
The second passage refers to being lonely as in the greatness in enjoying your imagination when your friends are not around. For example, boredom can be used as the way this passage describes being lonely. In the first stanza, the poet says that he was wandering lonely as a Cloud that floats on high o'er vales and Hills. The phrase refers to him being roaming around without any purpose. He was all alone like a cloud that floats high in the valley.
Explanation:
The answer for that part of speech is preposition