Answer:
The passage begins with the main character, Lymie, sitting in a restaurant ... The first paragraph describes the book in front of him (“Blank pages front ... passage. QUESTION 2. Choice C is the best answer. The main purpose of the first ..... This is supported in lines 61-65: “Conventional agriculture makes use of 171.
Homework Help Questions & Answers: Math, Science ...
https://www.enotes.com › homework-help
Explanation:
You need to check each sentence for errors. If there's an extra letter, such as the "s" in "reads" (#1) you need to use the symbol which deletes a letter. If a sentence/word is missing a word/letter... you need to use a symbol to show that a word/letter should be shown there.
Her obsession with finding a pattern reveals her imagination and creativity, which is stifled by her husband and by her being forced to spend so much time in the room.
She is depressed, not able to see her new baby, not permitted to have visitors, and shut in at all times. Since she is denied any opportunity for stimulation or creative outlet, she creates one. Her obsession with the wallpaper, and later the insanity it causes, show what kind of a mind she has. Her mind is one that needs to express itself creatively.
Answer:
b. It seemed to me as if nothing would or could ever be known.
Explanation:
In the text, the narrator seemed optimistic about learning until this line.
Answer:
1. a. diary
2. a. mentally disadvantaged
3. b. the misspellings
4. D. useless
Explanation:
"Flowers for Algernon" tells the story of Charlie, a man who has a problem that leaves him mentally disadvantaged. This problem is a type of disability that leaves Charli mentally inferior to a healthy adult. Charlie's problem is so serious that initially the inkblot tests he was submitted were inconclusive and did not provide any help to his case.
Cahrlie's story is told from his diaries and we can see his difficulty through the numerous spelling mistakes he writes. However, Charlie undergoes surgery and treatment that stimulates improvements in his situation and little by little we see Charlie's writing getting more correct and refined showing that his intellectual capacity is progressing.