Answer:
A. Keep it, because it uses descriptive language to convey the writer’s perspective on advances in robotics and set up the topic of the passage.
Explanation:
Answer A
Correct. The underlined text uses descriptive adjectives and adverbs to describe today’s robots and the way they interact with humans. This descriptive language helps to convey the writer’s perspective on advances in robotics and also sets up the topic of the passage, which is how humans and robots interact. Therefore, the writer should keep the underlined text.
Answer:
I believe the correct answer choice is number 2
<span>The oil demand that is represented by large oil tankers is 2 million. The booming of business or oil tankers paved way to this happening. Many oil companies went down and maritime tankers closed during that period. A 2 million worth of oil is demanded to be represented by oil tankers that made the situation worst.</span>
Answer: The data set is centered around the mean.
Solution. To check whether the vectors are linearly independent, we must answer the following question: if a linear combination of the vectors is the zero vector, is it necessarily true that all the coefficients are zeros?
Suppose that
x 1 ⃗v 1 + x 2 ⃗v 2 + x 3 ( ⃗v 1 + ⃗v 2 + ⃗v 3 ) = ⃗0
(a linear combination of the vectors is the zero vector). Is it necessarily true that x1 =x2 =x3 =0?
We have
x1⃗v1 + x2⃗v2 + x3(⃗v1 + ⃗v2 + ⃗v3) = x1⃗v1 + x2⃗v2 + x3⃗v1 + x3⃗v2 + x3⃗v3
=(x1 + x3)⃗v1 + (x2 + x3)⃗v2 + x3⃗v3 = ⃗0.
Since ⃗v1, ⃗v2, and ⃗v3 are linearly independent, we must have the coeffi-
cients of the linear combination equal to 0, that is, we must have
x1 + x3 = 0 x2 + x3 = 0 ,
x3 = 0
from which it follows that we must have x1 = x2 = x3 = 0. Hence the
vectors ⃗v1, ⃗v2, and ⃗v1 + ⃗v2 + ⃗v3 are linearly independent.
Answer. The vectors ⃗v1, ⃗v2, and ⃗v1 + ⃗v2 + ⃗v3 are linearly independent.