Lady Capulet asks Juliet<span> what she thinks about </span>getting married<span>. </span>Juliet<span> replies that she has not given it any thought. </span>
It uses a respectful tone and offers researched evidence to effectively refute the counterclaim.
The phrase from the passage above conveys a feeling of contentment C. "nestled in her favorite easy chair".
Contentment is a state of happiness, as this occurs when an individual is happy.
<h3>How to explain the information?</h3>
It should be noted that the words that are used by authors are important to conveying the literary theme that's in the story. The words can be located through the central idea in the story.
It should be noted that in this case, the author is trying to show that an individual is happy. Therefore, the phrase from the passage above conveys a feeling of contentment C. "nestled in her favorite easy chair" as contentment is a state of happiness, as this occurs when an individual is happy.
In conclusion, the correct option is C.
Learn more about contentment on:
brainly.com/question/789573
#SPJ1
From what i looked up yes it can
Answer:
This is a quote by Jack London, from the third chapter (The Dominant Primordial Beast) of his book "The call of the wild." The quote is used to describe when the team spots a rabbit one night, fifty dogs from the Northwest Police camp go on to hunt it, with Buck leading the pack.
Explanation:
The ecstasy that describes, refers to the moment when one feels most alive, which, ironically, makes us forget about being alive, as we just find ourselves at the moment, unaware of anything else. London describes this feeling as what an artist might feel while making a passionate work of art, or what a soldier feels in the heat of battle. And definitely, what Buck felt at that moment, leading the pack in a race influenced by a primal instinct he thought forgotten.